EY Tax Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
10 november 2017
Inschrijven voor
30 oktober 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe ‘open’ iemand is, hangt natuurlijk vooral af van zijn of haar karakter. Wij geloven in ieder geval heel erg in openheid. In het delen van informatie en nauw samenwerken tussen verschillende specialisten. We zijn ervan overtuigd dat je zó de beste resultaten boekt. Voor onze klanten, maar ook voor jezelf.

Wat gaan we doen?

Op onze Landelijke Inhousedag Tax krijg je een voorproefje van die mentaliteit. Je maakt kennis met EY en onze medewerkers. Je gaat aan de slag met verschillende cases van de afdelingen die wij binnen EY Tax hebben: Human Capital, Indirect Tax, Business Tax Advisory, International Tax Services, Transfer Pricing, Transaction Tax en Financial services. Op deze manier krijg je een hele goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat. En natuurlijk van ons zeer gevarieerde klantenpakket: van financiële dienstverleners en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Voor wie?

Ben je WO-student Fiscale Economie of Fiscaal Recht en benieuwd naar ons werk?
Schrijf je dan nu in.

Wanneer?

De Inhousedag vindt plaats op vrijdag 10 november a.s. en wordt georganiseerd op ons EY kantoor Amsterdam. Het programma duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel.

Aanmelden?

Inschrijven kan tot 30 oktober 2017 deze link.

Vragen? Neem contact op met Annebel Ross, Campus Recruiter.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 10 november 2017

Inschrijven voor: 30 oktober 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam