University Challenge

Bedrijf
Datum
10 november 2017
Inschrijven voor
02 november 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
WO-studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Lift jouw carrière naar het hoogste niveau
Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op vrijdag 10 november nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

University Challenge

De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen. Aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat, ga je met jouw groep voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant en de verschillende afdelingen die Deloitte Consulting heeft: Strategy & Operations, Human Capital en Technology. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Wie kan zich aanmelden?

Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je bachelor of master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 2 november 2017 aan voor de University Challenge.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 10 november 2017

Inschrijven voor: 02 november 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: WO-studenten

Locatie: Amsterdam