Inhousedag Business Process & IT

Bedrijf
Datum
06 oktober 2017
Inschrijven voor
28 september 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven hun Business en IT samen brengen? En heb je een speciale affiniteit met het optimaliseren van logistieke/financiele/commerciele bedrijfsprocessen? Schrijf je dan in voor de inhousedag Business Process & IT op vrijdag 6 oktober. Tijdens deze dag zullen ervaren consultants je meer vertellen over de verschillende opdrachten die zij uitvoeren en je meenemen in het leven van een consultant. Ook ga je zelf aan de slag met een cases om het echte consulting  gevoel te krijgen. Daarnaast leer je op een informele manier onze consultants en Deloitte Consulting Technology kennen. 

Waar? In ons kantoor The Edge in Amsterdam

Voor wie? Masterstudenten, starters (0 - 2 jaar werkervaring). Affiniteit met het optimaliseren van processen en IT is een must.

Hoe laat? We starten om 10.30 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel

Je kunt je tot en met 28 september 2017 aanmelden. We zullen je later ook nog om je cv vragen, dus mocht je die al bij de hand hebben, upload deze dan meteen. Je kan deze het best uploaden via het registratieformulier (gelieve niet je LinkedIn te gebruiken).

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 06 oktober 2017

Inschrijven voor: 28 september 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam