Meet Accenture Security Inhousedag

Bedrijf
Datum
05 oktober 2017
Inschrijven voor
28 september 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar hoe het is om als consultant bij Accenture te werken tijdens de Meet Accenture Inhousedag voor Security op donderdag 5 oktober!

Tijdens de Security Inhousedag werk je samen met andere studenten op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam aan een uitdagende real life cyber security consulting case. Je wordt daarin begeleid door consultants met verschillende expertises. Daarnaast nemen we je in een interactieve presentatie mee door de verschillende stage- en carrièremogelijkheden binnen Security. Tijdens Q&A sessies met consultants en Accenture Leadership krijg je bovendien de kans om hen al je vragen te stellen over ons bedrijf, een carrière bij Accenture en de uitdagende projecten die we doen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel in onze bar met uitzicht over de stad.

Kortom, onze Security Consulting Inhousedag is de ideale manier om in één dag de consultingwereld, het werk dat we doen, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Interesse? 

Ben jij (bijna) afgestudeerd als master in bedrijfskundige, economische, technische, Cyber Security of IT richting en wil je graag ontdekken of een carrière in consulting bij Accenture’s Security iets voor jou is?

Stuur je cv en motivatie voor donderdag 28 september naar jobs.nl@accenture.com. Je hoort vrijdag 29 september of je wordt uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 05 oktober 2017

Inschrijven voor: 28 september 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam