Deloitte Audit Business Course 2017

Bedrijf
Datum
14 november 2017
Inschrijven voor
26 september 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Boedapest
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Haal jouw doel dichterbij door mee te gaan met onze Deloitte Audit Business Course 2017 in Boedapest!

Er is niets beter voor je persoonlijke ontwikkeling dan het zetten van een stap buiten je comfort zone. Deloitte helpt je hierbij! Tijdens onze Audit Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte als ook de veelzijdigheid van het Accountancy vak centraal. Tijdens een case bij één van onze grote internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten te benutten in een Audit die je van A tot Z meemaakt. Je gaat inhoudelijk aan de slag in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wisselen we dit af met de meest leuke informele activiteiten zoals dineren op toplocaties, het ontdekken van de stad, uitgaan in de hotspots van Boedapest en de uitdaging met elkaar aangaan in teams. Zo leer je Deloitte Audit op de best mogelijke manier kennen en ervaar je dat professionaliteit, inhoud en sympathie uitstekend samengaan.

De inschrijvingen zijn geopend!

Ben jij Masterstudent Accountancy, (Bedrijfs)Economie, International Business of Finance met interesse in Accountancy? Ga jij voor die functie binnen Deloitte Audit en durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan direct in voor de Deloitte Audit Business Course die van 14 t/m 17 november 2017 plaatsvindt! Wie weet bemachtig je een ticket en voeg jij deze onvergetelijke ervaring toe aan jouw studietijd!

Inschrijven kan tot en met 26 september.

Selectieprocedure

Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Deloitte Audit Business Course vragen wij je jouw CV, motivatie en een kopie van je cijferlijst Bachelor/Pre-master te uploaden bij de aanmelding. Hierna vindt de CV-selectie plaats. Wanneer jij wordt geselecteerd nodigen wij je uit om een online competentie- en capaciteitentest te maken. Bij een positief resultaat nodigen wij je uit voor één van de kennismakingsdagen. Tijdens deze dag zal je verschillende collega's uit onze dagelijkse praktijk ontmoeten en werk je aan een inhoudelijke casus. Deze kennismakingsdagen worden van 2 t/m 4 oktober georganiseerd op diverse locaties door het land. Niet geselecteerd, wel positief opgevallen? Ook dan maak je nog steeds een goede kans om een baan bij Deloitte te bemachtigen!

Early Birds

Op maandag 18 september in The Edge Amsterdam organiseren wij een eerste selectiedag voor de Early Birds die dit jaar extra vroeg een ticket willen bemachtigen voor de Audit Business Course 2017.

N.b. Ben je student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (ESE)? Ook dan kun je je inschrijven voor de Business Course. Een kleine aanpassing wordt dan voor je geregeld en is overeengestemd met de universiteit. </p

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 14 november 2017

Inschrijven voor: 26 september 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Boedapest