Data & Risk Analytics: Get-to-know Event

Bedrijf
Datum
20 september 2017
Inschrijven voor
13 augustus 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Houd jij van het oplossen van complexe puzzels? Ben je geïnteresseerd in (big) data strategy, architecture of analytics en de toepassing hiervan bij grote multinationals? Of duik je graag diep in grensverleggende analysemethodieken? Meld je dan nu aan voor de Get-to-Knowinformatieavond op 20 september in ons kantoor The Edge (Amsterdam). Onder het genot van pizza en een drankje kun je kennis maken met Deloitte Data & Risk Analytics; de consultants, hun werkzaamheden, maar vooral de mogelijkheden die Deloitte jou te bieden heeft. Je kunt ons alles vragen! Daarnaast willen we jou op een informele manier kennis laten maken met de complexe vraagstukken die wij vanuit Deloitte Data & Risk Analytics in de praktijk tegenkomen.

Startersfuncties

Bij Data & Risk Analytics zijn we altijd op zoek naar ambitieuze, gepassioneerde en goed opgeleide starters. Je kunt het hele jaar door starten in uitdagende consultantfuncties. Tijdens dit Get-to-Know event kan je direct al jouw vragen over het sollicitatie- en selectieproces stellen!

Werkstudentschap

Een functie als werkstudent biedt je een uitgelezen kans om al tijdens je studietijd een beeld te krijgen van de werkzaamheden van een consultant bij Deloitte. Als werkstudent binnen Data & Risk Analytics werk je zij aan zij met consultants op verschillende opdrachten voor- en bij klanten. Je werkt 3 dagen per week bij ons in het team, de overige dagen kan je gebruiken voor je studie.

Scriptiestage

Je hebt bij Deloitte ook de mogelijkheid om je scriptie te schrijven onder professionele begeleiding! Tijdens je scriptiestage krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider, met wie je samen de richting van je onderzoek bepaalt. Daarnaast kan je altijd bij het team terecht voor advies. Als scriptant zit je fulltime bij ons op kantoor om in een stimulerende omgeving aan je scriptie te werken. Het is uiteraard ook mogelijk om eens mee te kijken op een opdracht!

Datum

Woensdag 20 september 2017

Programma

17.45 uur: Ontvangst

18.00 uur: Opening & Presentatie

19:30 uur: Borrel

Locatie

Deloitte office The Edge
Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam

Dresscode

Het is een informeel event, pas je kleding hier gerust op aan.

Aanmelden

Wil je graag aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk woensdag 13 september aan via de link op deze pagina.
Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen neem dan gerust contact op met Wouter Pepping of Geert Waardenburg:

Wouter Pepping
+31 (0) 6 1312 7393
wpepping@deloitte.nl

Geert Waardenburg
+31 (0) 6 2078 9946
gewaardenburg@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 20 september 2017

Inschrijven voor: 13 augustus 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam