SRO Congres Samenwerken versus contracteren

Bedrijf
Datum
20 september 2017
Inschrijven voor
20 september 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In samenwerking met het gemeentelijke sportbedrijf SRO organiseert Twynstra Gudde een bijeenkomst om het 20 jarige bestaan van van SRO te vieren. Titel van de bijeenkomst is ‘Samenwerken versus contracteren’. Wij ontmoeten u graag op deze bijzondere bijeenkomst om samen met ons in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen gelieerd aan het thema.

Samenwerken dan wel contracteren. Hoe verhouden die twee begrippen zich in de dagelijkse praktijk van het uitvoeren van gemeentelijk beleid? Samenwerking tussen publieke en (meer) private organisaties: wat kan het opleveren en wat zijn de mogelijke risico’s? Wat zijn de actuele ontwikkelingen op het terrein van het beheren en exploiteren van gemeentelijk vastgoed? Welke voordelen biedt de joint venture voor gemeenten?

Wicher SchönauWicher Schönau, Adviseur spreekt tijdens deze bijeenkomst over actuele vastgoedontwikkelingen. Zijn ervaring ligt in de combinatie van het uitvoeren van projecten en het adviseren overprojecten, hoofdzakelijk voor gemeenten. Met een achtergrond in bouwkunde en organisatiekunde weet hij harde en zachte aspecten te combineren. Door zijn ervaring met tal van vastgoedprojecten is hij in staat inzicht te geven in de actuele ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed.

Joost VoermanJoost Voerman, Directeur van TwynstraGudde spreekt over 'Optimaal Samenwerken'. Samenwerking is noodzakelijk. Als architect, kwartiermaker of adviseur van samenwerkingsorganisaties draagt hij daaraan bij door complexe vraagstukken terug te brengen tot essentiële bestuurlijke keuzes. Hij is zijn hele carrière werkzaam in publieke organisaties en organisaties op het grensvlak tussen publiek en privaat. Daardoor heeft hij veel gevoel voor en ervaring met politiek-bestuurlijke processen en de impact die dat heeft op mensen en organisaties. Joost Voerman zal op basis van zijn ervaringen ingaan op de samenwerking tussen publieke en (meer) private organisaties: wat kan het opleveren en wat zijn de mogelijke risico’s?

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos. Op deze site vind u meer informatie over deze bijeenkomst.

Event informatie

Bedrijf: TwynstraGudde

Datum: 20 september 2017

Inschrijven voor: 20 september 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amersfoort