Centric Tech Event 2017

Bedrijf
Datum
06 oktober 2017
Inschrijven voor
06 oktober 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
IT Professionals
Locatie
Ede
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 6 oktober organiseert Centric het jaarlijkse Centric Tech Event, hét kennisevenement voor Microsoft-specialisten op het gebied van development en infrastructure. Met maar liefst 500 externe IT’ers, Centric-medewerkers en -relaties een mooie kans om kennis en ervaringen uit te wisselen en je inzichten te verbreden door de praktijkverhalen van experts.

Praktijkgericht programma

Het Tech Event biedt een afwisselend, leerzaam en vooral praktijkgericht programma op het gebied van development, infrastructuur en business/sales. Als bezoeker stel je zelf je programma samen, waardoor je in één dag volledig bij bent met de onderwerpen die jouw werk raken.

Wij hebben drie tracks voor je samengesteld. Iedere track bestaat uit drie sessies. Om het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw praktijk, kun je zelf kiezen welke sessies je volgt ongeacht de track; je stelt dus zelf je programma samen. Bekijk het volledige programma en lees meer over de development-, infrastructure- en business&sales-track.

Meld je snel aan!

Het Tech Event is een informele bijeenkomst voor externe IT’ers, medewerkers én relaties van Centric. Ook in één dag je Microsoft-kennis bijspijkeren en netwerken met andere professionals? Meld je dan nu aan!

Wij zien je graag op vrijdag 6 oktober tijdens het Centric Tech Event 2017 in CineMec Ede!

Event informatie

Bedrijf: Centric

Datum: 06 oktober 2017

Inschrijven voor: 06 oktober 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: IT Professionals

Locatie: Ede