VU EMMC Symposium 2017 | Inschrijving gestart

Bedrijf
Datum
24 november 2017
Inschrijven voor
17 november 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Alumni & relaties VU ACMC
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Executive Master Management Consulting (PGO MC) viert op vrijdag 24 november het vijfde lustrum met een groot Jubileum Alumni Symposium over Digitale Transformatie in de Amsterdam ArenA. 

Met veel plezier nodigen we je uit deel te nemen. Het belooft een leerzame middag te worden met interessante sprekers en vernieuwende workshops. 

Kees van Dijkhuizen, bestuursvoorzitter ABN AMRO, en Ouke Arts, partner bij Thaesis en EMMC alumnus, spreken over de impact van digitalisering op ons denken, werken en organiseren. In verdiepingssessies gaan we in op thema’s als: Design Thinking, Organisatie Transformatie en Innovatie. Frido Kraanen (PGGM | De Daadschappij) zorgt voor een uitdagende rode draad.

Een ticket kost 145 euro. Tot 3 november is een beperkt aantal Early Bird tickets verkrijgbaar van 135 euro, meld je daarom nu snel aan!

Datum: vrijdag 24 november 2017
Tijd: van 13.00 tot 19.00 uur
Locatie: Amsterdam ArenA

Registreer en koop je ticket!

Thema: Digitale Transformatie, Hype of Hoop?

We leven in een wereld van versnellende verandering, radicale technologische vernieuwing en sociale innovatie. Dat verandert ingrijpend hoe we denken, werken en organiseren. Nieuwe businessmodellen, groeiende databergen, pientere algoritmes en onstuitbaar toenemende interconnectiviteit stellen leiders en adviseurs in organisaties voor grote vragen. Hoe blijf je bijdragen aan organisatiesucces? Hoe vind je jezelf opnieuw uit? En hoe blijf je duurzaam relevant?

Programma

13.00 : Ontvangst met lunch
13.50 : Welkom door Meidert Flikkema
14.00 : Kees van Dijkhuizen over de transformatie van ABN AMRO en het leiderschap
14.45 : Ouke Arts over de gevolgen van transformatieprocessen op strategie en innovatie
15.30 : Pauze
16.00 : 3 rondes verdiepingssessies
17.15 : Panelsessie onder leiding van Frido Kraanen
18.00 : Slotwoord door Meindert Flikkema
18.15 : Borrel

Sprekers

Kees van Dijkhuizen, CEO ABN AMRO
Kees van Dijkhuizen is sinds begin 2017 Chief Executive Officer (CEO) en Voorzitter van de Raad van Bestuur van ABN AMRO Bank. Als voorzitter is hij verantwoordelijk voor Group Audit, Corporate Office, Strategy & Corporate Development, Human Resources en Communications & Sustainability. 

Ouke Arts, Partner & Strategy Consultant Thaesis | EMMC Alumnus
Ouke Arts is sinds 2010 werkzaam bij Thaesis. Voor hij bij Thaesis als strategy consultant aan de slag ging, werkte hij 7 jaar bij PwC. Hij adviseert over strategie en innovatie en heeft een brede ervaring in media, retail en finance. Ouke onderzoekt trends en adviseert klanten daar waar businessmodellen onder druk staan. Ook begeleidt hij organisaties bij succesvolle transformaties

Frido Kraanen, Directeur Coöperatie en Duurzaamheid PGGM | oprichter De Daadschappij
Frido Kraanen heeft 15 jaar bij de rijksoverheid gewerkt en werkt thans ruim 9 jaar bij PGGM. Hierdoor heeft hij zowel brede ervaring opgedaan in publieke als private vraagstukken. Altijd met één been in het beleid en één been in de praktijk. Het terrein van sociaal ondernemerschap, de kracht van de coöperatie, alle duurzaamheidsaspecten, de sturende kracht van geld, de systeemwereld en de echte wereld zijn bekend terrein.

Organisatie

Het VU EMMC Jubileum Symposium 2017 wordt georganiseerd door het Amsterdam Center for Management Consulting (ACMC) in samenwerking met de studenten van EMMC groep 25. In het ACMC wordt academische en praktische kennis over het adviesvak samengebracht. ACMC is een initiatief van de Vrije Universiteit Amsterdam, waar al sinds 1991 toonaangevende opleidingen voor management consultants worden verzorgd. 

Event informatie

Bedrijf: VU ACMC

Datum: 24 november 2017

Inschrijven voor: 17 november 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Alumni & relaties VU ACMC

Locatie: Amsterdam