BDO Finance Circle Noord Nederland

Bedrijf
BDO
Datum
28 november 2017
Inschrijven voor
27 november 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Groningen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Een nieuwe reeks bijeenkomsten van de BDO Finance Circle 2017
Er wordt veel van u verwacht als ondernemer en/of financieel specialist. Zo ook dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij weten als geen ander dat dit tijd kost en deze tijd juist zo schaars is. Ondanks dat is uw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. BDO ondersteunt u daar graag bij.

Wilt u in een ongedwongen sfeer kennis op doen en in contact komen met vak- en branchegenoten? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomst van de BDO Finance Circle. Deskundige sprekers brengen u op de hoogte van huidige ontwikkelingen binnen uw vakgebied en delen ervaringen uit de praktijk. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Wij bieden u een programma waarin leren en inspireren centraal staan.

Programma:
15:30 uur             Ontvangst met koffie & thee
16:00 uur             Eerste deel presentatie
16:45 uur             Pauze
17:00 uur             Tweede deel presentatie
17:45 uur             Afsluiting & Borrel

Bijeenkomst 28 november
Fiscale eindejaarstips

Traditiegetrouw sluiten we het jaar af in de Coendersborg te Groningen met de Fiscale Eindejaarstips en een heerlijk diner. Wat kunt u vanuit fiscaal oogpunt nog doen in 2017 en wat kunt u verwachten in 2018? Wat moet u echt nog dit jaar doen, of juist niet, om fiscaal voordeel te behalen? Wat zijn de internationale ontwikkelingen? Het antwoord op deze vragen en de publicatie “Fiscale Eindejaarstips 2018” krijgt u tijdens deze bijeenkomst.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 28 november 2017

Inschrijven voor: 27 november 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Groningen