BDO Finance Circle Apeldoorn

Bedrijf
BDO
Datum
07 november 2017
Inschrijven voor
06 november 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Apeldoorn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Er wordt veel van u verwacht als ondernemer en/of financieel specialist. Zo ook dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij weten als geen ander dat dit tijd kost en deze tijd juist zo schaars is. Ondanks dat is uw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. BDO ondersteunt u daar graag bij.

Wilt u in een ongedwongen sfeer kennis op doen en in contact komen met vak- en branchegenoten? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomst van de BDO Finance Circle. Deskundige sprekers brengen u op de hoogte van huidige ontwikkelingen binnen uw vakgebied en delen ervaringen uit de praktijk. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Wij bieden u een programma waarin leren en inspireren centraal staan.

Programma:
15.00 uur      Ontvangst met koffie of thee
15.30 uur      Deel 1 van de presentatie
16.15 uur       Pauze met drankje en snack
16.45 uur      Deel 2 van de presentatie
17.30 uur      Afsluiting & borrel

Bijeenkomst 7 november
Van Cijfers naar waarden
Kees Tillema

Kees Tillema zal in zijn betoog ingaan op het spanningsveld tussen controlling en vertrouwen. Veel organisaties ervaren dat als een tegenstelling. Maar hoe zou controlling eruit zien als het vertrouwen in werkrelaties gaat verstevigen? En hoe kunnen we dat praktisch organiseren in een tijd waarin blijkbaar steeds meer regels en procedures zijn? Een ding is zeker: het vraagt om een combinatie van intellect én creatief denken. Laat u verrassen.

“Less is more”
Bram Bakker

Bram Bakker is in zijn dagelijkse werk coach van (top)sporters en is daarom een veelgevraagd spreker en publicist. 'Een gezonde geest, in een gezond lichaam', dat is Bram op het lijf geschreven! Bram is ervan overtuigd dat geest en lichaam niet te scheiden zijn. Bram behaalde zijn artsexamen in 1991 om zich vervolgens te specialiseren tot psychiater. Stress-management is een onderwerp waar Bram alles van weet. Door de alom toegenomen werkdruk en de steeds hogere eisen van de samenleving aan haar burgers kunnen mensen te maken krijgen met een burn-out. Er is werkdruk en dus stress. Maar wat is stress eigenlijk? Is het een psychisch probleem? Is het schadelijk of heeft het misschien zelfs een nuttige functie? En hoe kun je ervoor zorgen dat het aantal slachtoffers van bovenmatige stress beperkt blijft? Bram beantwoordt alle vragen met betrekking tot stress in een levendig verhaal met diverse voorbeelden uit zijn dagelijkse werk als coach van (top)sporters en anderen.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 07 november 2017

Inschrijven voor: 06 november 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Apeldoorn