BDO Finance Circle West

Bedrijf
BDO
Datum
28 september 2017
Inschrijven voor
27 september 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Ridderkerk
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dit jaar organiseren we weer een reeks nieuwe bijeenkomsten van de BDO Finance Circle. Bent u erbij?

Wilt u in een ongedwongen sfeer kennis op doen en in contact komen met vak- en branchegenoten? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomsten van de BDO Finance Circle. Deskundige sprekers brengen u op de hoogte van huidige ontwikkelingen binnen uw vakgebied en delen ervaringen uit de praktijk. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Wij bieden u een programma waarin leren en inspireren centraal staat.

Break-out sessies
Om onze Finance Circle voor u nog interactiever maar bovenal praktischer te maken, geven wij u naast een plenaire presentatie de keuze uit drie verschillende break-out sessies. Wanneer u zich aanmeld voor de bijeenkomst van de BDO Finance Circle in april vragen wij u om voor deze bijeenkomst alvast een keuze te maken uit een van de drie onderwerpen waarover u meer wilt weten.

Programma:
Wij heten u van harte welkom vanaf 16.00 uur. Het programma begint om 16.30 uur. Na afloop, om circa 18.45 uur, nodigen wij u uit voor een borrel en buffet.

Bijeenkomst 4 april en 13 april
Cybercrime – Robert van Vianen (Partner, BDO Advisory)
Met het gebruik van internet is er een nieuw soort criminaliteit ontstaan: cybercrime. Ook bedrijfssystemen zijn vatbaar voor deze vorm van criminaliteit met ICT als middel én doelwit. Wat de gevolgen voor u en uw bedrijf kunnen zijn? Dat laten wij u tijdens deze plenaire sessie (o.a. door middel van een livehacker) zien.

Break-out sessies

Digitale transformatie binnen de finance - Joost van Koot (principal, Exact Software Nederland)
Verandering is het nieuwe normaal – het gaat sneller dan ooit tevoren. De komst van exponentiele verbeteringen en mogelijkheden door het gebruik van nieuwe technologie in een groeiende reeks van markten en industrieën verhoogt de kans op disruptie. Geen sector, branche of functie wordt onaangetast gelaten. Welke disruptie staat Finance te wachten?

Tax Control Framework - Koos van de Kemp (Partner, BDO Belastingadviseurs)
Het Tax Control Framework ontrafeld: beter inzicht in de fiscale processen leidt tot meer ‘control’ en voorkomt onbedoelde verrassingen achteraf. Waarom is dit juist nu relevant en hoe doe ik dat dan?

Verdieping op cybercrime - Robert van Vianen (Partner, BDO Advisory)
In deze break-out sessie, welke een verdieping is op de plenaire presentatie over cybercrime, zullen wij u laten zien wat cybercrime voor gevolgen kan hebben voor u en uw organisatie door middel van een aantal stellingen:

“Mijn organisatie is geen doelwit voor cybercriminelen”;
“Alleen grote bedrijven lopen cyberrisico’s”;
“Cybersecurity biedt geen voordelen, maar is vooral belemmerend voor mijn organisatie”.

Bijeenkomst 26 september en 28 september
Beinvloeden van gedrag, leiderschap en bedrijfscultuur - Jan de Vuijst (Hoogleraar TIAS)
Leiderschap is management jargon voor 'dingen voor elkaar krijgen'. En dan niet zozeer alleen of zelf, maar via en met andere mensen.
We zullen het hebben over zichtbare en onzichtbare beïnvloeders, over drijfveren en perspectief, over conflict en vertrouwen. Hoe geeft u leiding?

Break-out sessies
In augustus ontvangt u van ons meer informatie over de break-out sessies en vragen wij u dan een keuze te maken voor een van de onderwerpen. U kunt zich wel alvast aanmelden voor deze bijeenkomst.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 28 september 2017

Inschrijven voor: 27 september 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Ridderkerk