Finance Circle Zuidoost Brabant

Bedrijf
BDO
Datum
19 september 2017
Inschrijven voor
18 september 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Son
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vakinhoudelijke kennis opdoen in een informele sfeer. Uw persoonlijke ontwikkeling als financieel specialist is belangrijk. Daar helpen we u graag bij door het organiseren van de Finance Circle. Deskundige sprekers brengen u op de hoogte van ontwikkelingen binnen uw vakgebied en u komt in contact met vakgenoten om ervaringen te delen. We bieden u een reeks bijeenkomsten waarin leren, en elkaar ontmoeten centraal staat. Daarnaast is er volop gelegenheid om in een ontspannen ambiance te netwerken.

Graag nodigen wij u uit voor een nieuwe reeks bijeenkomsten van de Finance Circle.

Wilt u ook in een ongedwongen sfeer kennis opdoen en in contact komen met vak- en branchegenoten? Dan is de Finance Circle wat voor u. Deskundige sprekers brengen u op de hoogte van huidige ontwikkelingen binnen uw vakgebied en willen u graag inspireren door ervaringen te delen. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Kortom, een middag waarin leren en elkaar ontmoeten centraal staan.

Data en locaties bijeenkomsten:

3e sessie: dinsdag 19 september 2017 (Baetsen Groep, Ekkersrijt 9004, 5692 KA Son)

  • Baetsen Groep: Duurzaamheid en circulaire economie
    In samenwerking met de Rabobank brengen we een bezoek aan de Baetsen Groep waarbij het thema Duurzaamheid en circulaire economie de boventoon voeren. Wat kan duurzaamheid aan commercieel succes brengen?

De bijeenkomsten starten om 15.30 uur met ontvangst en zijn rond 18:30 uur afgelopen. Met uitzondering van de eerste bijeenkomst. Deze start om 16.30 uur. Aansluitend kunt u genieten van een buffetdiner. Uiteraard ontvangt u tijdig voor iedere bijeenkomst een bevestigingsmail met details van desbetreffende bijeenkomst.

Aanmelden
Maak gebruik van de aanmeld button voor het aanmelden voor de bijeenkomsten.

PE-punten
U ontvangt per bijeenkomst een bewijs van deelname waarin de PE-punten van die bijeenkomst worden toegekend voor het bijwonen van de bijeenkomst. 

Kosten
Voor deelname aan de bijeenkomsten vragen wij een bijdrage van € 400,- excl. btw.
U kunt zich vanaf dit jaar ook per sessie inschrijven. De kosten per bijeenkomst bedragen €125,- excl. btw. per bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag bij de Finance Circle 2017!

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 19 september 2017

Inschrijven voor: 18 september 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Son