Masterclass Familiebedrijven Midden West

Bedrijf
BDO
Datum
28 juni 2017
Inschrijven voor
27 juni 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Professionals
Locatie
Haarlem
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

BDO Masterclass Familiebedrijven
Een must voor familieleden, bestuurders en managers in familiebedrijven.

Voor een familiebedrijf is niets zo belangrijk als harmonie en continuïteit op de lange termijn. Want ook voor de volgende generaties streeft u naar financiële onafhankelijkheid, naar ontwikkelingsmogelijkheden voor familieleden en naar maximale bewegingsvrijheid.
BDO neemt u mee in deze thema’s tijdens de Masterclass Familiebedrijven op woensdag 28 juni a.s. Een must voor alle familie- en niet-familieleden in een bestuurs- en managementfunctie.

BDO Familiebedrijvenmonitor
Het ontbreekt in bijna geen enkel familiebedrijf: de muur met foto’s die de historie van een onderneming in beeld brengt. BDO heeft zich door die fotomuur laten inspireren tot de ontwikkeling van een speciale familiebedrijvenmonitor, waarmee wij familiebedrijven én haar behoeften in kaart brengen. De monitor gaat niet alleen in op traditionele onderwerpen zoals opvolging en mogelijke conflicten. Ook thema’s zoals bedrijfsstrategie, estate planning en beloningsregelingen komen aan bod.

Voorafgaand aan de Masterclass zal een inventarisatie gemaakt worden van de thema’s uit het model die u vooral van belang acht voor uw organisatie. Aan deze onderwerpen zal door specialisten aandacht worden besteed tijdens de Masterclass. Daarom vragen wij u bij inschrijving de Familiebedrijvenmonitor in te vullen. U kunt hiervoor deze link gebruiken. Bij bedrijfsnaam vult u BDO280617 in. Uiteraard zal de door u verstrekte informatie strikt vertrouwelijk worden behandeld.

De sessie zal geleid worden door Ed van de Vijver, senior adviseur bij BDO Advisory - Familiebedrijven.

Voor wie is deze Masterclass vooral bedoeld?
Familieleden, bestuurders, managers, adviseurs en commissarissen binnen het familiebedrijf.

Aan het bijwonen van deze Masterclass zijn geen kosten verbonden. Uit ervaring weten wij dat de Masterclass snel vol zit, dus reageert u snel als u verzekerd wilt zijn van een plek aan tafel.

Graag tot woensdag 28 juni!

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 28 juni 2017

Inschrijven voor: 27 juni 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Professionals

Locatie: Haarlem