Bouwcircle Kop van Noord-Holland

Bedrijf
BDO
Datum
28 juni 2017
Inschrijven voor
27 juni 2017
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Koedijk
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het nuttige met het aangename combineren. Dat kan tijdens de Bouwcircle Kop van Noord-Holland. BDO organiseert twee maal per jaar informatieve bijeenkomsten voor zowel klanten als overige relaties waarbij wij ondernemers uit de bouw en de toeleverende bedrijven met elkaar in contact brengen. Tijdens de Bouwcircle bieden wij u de mogelijkheid tot:

  • het leggen van contacten met collega ondernemers uit de bouwbranche;
  • het inzicht krijgen in de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied;
  • het delen van ervaringen en het uitwisselen van kennis.

U bent van harte welkom!

Hoe benut u maximaal het potentieel van uw bedrijf? En hoe financiert u de weg daarnaartoe?
De bouwsector is herstellende van een zware crisis. BDO ziet dat bij veel ondernemers een verschuiving plaatsvindt van een ‘overlevingsmodus’ naar een ‘ondernemingsmodus’. Het verzilveren van kansen komt weer centraal te staan. De crisis heeft echter de financiële draagkracht van ondernemingen aangetast. Het is daarom uitdagend om de kansen te verzilveren. De kosten gaan immers voor de baten uit. In veel gevallen wordt bij MKB / familiebedrijven nog steeds een beroep gedaan op bancaire financiering om bijvoorbeeld over het benodigde werkkapitaal te kunnen beschikken.

Echter uit onderzoek blijkt dat in maar liefst 70% van de gevallen van een financieringsverzoek bij een bank wordt deze afgewezen vóórdat de aanvraag in behandeling wordt genomen. De vraag dient zich daarom aan: hoe vergroot u de kans op het aantrekken van een bancaire financiering? En wellicht nog belangrijker: welke mogelijkheden liggen binnen uw eigen organisatie om het potentieel van uw bedrijf te benutten.

Programma:
Bij de Bouwcircle op woensdag 28 juni a.s. staat het thema ‘Rendementsverbetering & Financiering’ centraal. Vanuit onze ruime ervaring in het begeleiden van bouw en bouwgerelateerde MKB / Familiebedrijven en het aantrekken van (bancaire) financieringen delen wij onze inzichten met u. Dit doen wij op een interactieve wijze en aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zo gaan wij in op de vraag waarom het ene bouwbedrijf nog herstellende is van de gevolgen van de crisis en het andere bedrijf alweer staat opgelijnd om maximaal in te spelen op kansen. Wij delen de lessen met u die wij hebben getrokken uit onze vele praktijksituaties. Daarbij slaan wij de brug naar hoe u de kans vergroot op het aantrekken van een (bancaire) financiering en wat de mogelijkheden zijn binnen uw eigen organisatie om het rendement van uw onderneming te verbeteren.

Wij nodigen u hierbij graag uit om aanwezig te zijn bij de Bouwcircle, waarbij wij onze inzichten met u delen en uw vragen beantwoorden om u verder op weg te helpen naar een nog mooier rendement! Dit maal op een unieke locatie in Koedijk: Maalderij De Gouden Engel.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 28 juni 2017

Inschrijven voor: 27 juni 2017

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Koedijk