Loonkostenbespaardag 2017

Bedrijf
BDO
Datum
15 juni 2017
Inschrijven voor
14 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Houten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Naast onze Landelijke Actualiteitendagen organiseren wij dit jaar een bijzonder extra evenement:  De Loonkostenbespaardag 2017. Loonkosten besparen kan op veel manieren. Op deze dag vertellen wij u over de vele mogelijkheden uw loonkosten omlaag te brengen zonder dat uw personeel er onder lijdt. Integendeel!

Net als bij de Actualiteitendagen nodigen wij interessante en deskundige sprekers die met beide voeten in de praktijk staan. En is dit ook een echte dag uit, veel informatie en een heerlijke lunch. De dag is voor iedereen toegankelijk. U hoeft geen klant bij BDO te zijn.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs
De toegangsprijs bedraagt €375 voor de eerste deelnemer. Elke tweede en volgende deelnemer (deze persoon mag ook werkzaam zijn bij een andere organisatie) betaalt sowieso €195. Deelnemers hoeven geen relatie van BDO te zijn. Eerdere deelnemers aan onze workshops of Actualiteitendagen ontvangen een korting van €100 op de toegangsprijs voor de eerste deelnemer.

NB: U kunt zich tot een maand voor de Loonkostenbespaardag 2017  afmelden. Daarna worden volledige kosten in rekening gebracht. Uiteraard mag een collega de plaats innemen of kan de deelname overgeboekt worden naar een andere dag indien mogelijk.

Toplocatie, lekker zitten aan tafel en lekker in de watten worden gelegd
De Loonkostenbespaardag 2017 vindt plaats in Hotel Houten waar u tussen de programma onderdelen door lekker in de watten wordt gelegd en kunt genieten van een heerlijke lunch bestaand uit een luxe koud- en warm buffet.

Combineer en ontvang een gratis Wegwijs in de loonbelasting 2017
Dit jaar organiseren wij naast de Loonkostenbespaardag uiteraard (voor het 15e jaar op rij!) de Landelijke Actualiteitendagen Loon- & Premieheffing. Een nog altijd bijzonder evenement in haar soort waar u alles hoort over de ontwikkelingen op het gebied van de loonheffingen, het arbeidsrecht, oudedagsvoorzieningen en loonkostensubsidies. Schrijft u zich in voor beide seminars? Dan ontvangt u  naast een aantrekkelijke korting automatisch van ons de geheel geactualiseerde 2017 versie van het boek Wegwijs in de loonbelasting (winkelwaarde circa € 55). Deze 12e druk van de Wegwijs in de loonbelasting is een uitgave van de SDU die al sinds de eerste druk door BDO wordt geschreven. Meer informatie over de Actualiteitendagen 2017 vindt u hier.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 15 juni 2017

Inschrijven voor: 14 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Houten