BPUG 2017: Next Practices

Bedrijf
Datum
13 juni 2017
Inschrijven voor
12 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseert de Best Value User Group (BPUG) voor de 20e keer het jaarlijks BPUG seminar, een jubileumeditie die wij dan ook groots vieren. Uit de adviesbranche zijn onder andere Ordina (hoofdsponsor) en Intermedius (sponsor) betrokken bij het evenement. 

20 years of best practices ready to take on the future

Al 20 jaar een zeer gewaardeerd seminar waar je gevoed wordt met praktijkverhalen en lessons learned van vakgenoten. Experts die de nieuwste “best practices", de Next Practices, met ons delen en sessies waarin we de toekomst van ons vak verkennen. Hiermee zijn we een netwerk dat zichzelf continu vernieuwt. Tijdens dit 20e seminar kijken wij welke Best Practices 'future proof' blijken te zijn en welke ontwikkelingen ons het komend decennium zullen uitdagen.

Best Practices

Een “best practice" beschrijft een manier van werken waarbij in de praktijk is bewezen dat de uitgevoerde activiteiten de meest efficiënte en effectieve manier zijn om gewenst eindresultaat of doelstelling te realiseren. Best Practices zijn van nature dan ook niet in beton gegoten. Ze zijn Agile: ze bewegen mee met de omgeving waarin ze toegepast worden.

Al 20 jaar hebben wij als BPUG met dit seminar de doorkijk kunnen geven op het hoge tempo van veranderingen binnen ons werkveld: een maatschappij waarin organisaties steeds sneller moeten innoveren om te overleven, waar nieuwe technologieën marktleiders verschrompelen en bedrijfstakken wegvagen. Een maatschappij waarin digitalisering en het Nieuwe Werken een hele andere organisatiestructuur en -cultuur hebben gecreëerd.

Het is te simpel om te stellen dat je er met een Agile werkwijze en een start-up mentaliteit bent. Organisaties die succesvol zijn, passen zich met de Best Practices voortdurend aan hun omgeving aan. Hoe organiseer je in deze dynamische omgeving de projecten en programma's op zo'n wijze dat deze optimaal bijdragen aan die succesvolle organisatie: door oog te houden voor de Next Practices.

Jij komt toch ook?

De Best Practice User Group wil je uitdagen om deze dag samen met zo'n 400 vakgenoten op zoek te gaan naar de best practices die we nu en in de toekomst kunnen blijven inzetten om onderscheidend en succesvol te zijn.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jolanda Zwaan, j.zwaan@bpug.nl of via 06-46522120.

Event informatie

Bedrijf: Intermedius

Datum: 13 juni 2017

Inschrijven voor: 12 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht