Plonssessie

Bedrijf
Datum
14 juni 2017
Inschrijven voor
13 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Veranderkundig naar een wendbare organisatie

Wielinq Plonssessie op woensdag 14 juni 2017, aanvang 16 uur, Creative Valley Utrecht

Hoe maak je de verandering naar agile groter, beter en organisatie breed. Hoe stuur je daarop, wat vraagt het van het management en de stijl van leiderschap?

Wendbaarheid vereist nogal wat. Het is meer dan een andere manier van projecten uitvoeren. "Agile werken" staat bijna synoniem voor wendbaarheid. Hoe maak je niet alleen je projecten maar ook je teams en uiteindelijk de organisatie wendbaar? De meeste initiatieven rond agile werken ontstaan bottom up. Naarmate die olievlek groter wordt, wordt het lastiger en loop je tegen grenzen aan van wat de organisatie tolereert en wat individuen kunnen en willen. Veranderkundig uitermate lastig te realiseren. Daar gaat deze Wielinq Plonssessie over. We brengen de praktijk van een Agile Coach samen met de ervaringen vanuit APG. APG is inmiddels een aantal jaren op weg in de transitie en heeft ruim 30 agile teams operationeel. De Plonssessie brengt theorie en praktijk samen en inspireert de deelnemers om in hun eigen organisatie de ontwikkeling naar wendbaarheid een stap verder te brengen.

Plonssessie

Sprekers:

  • Edwin Clerkx, Agile Coach
  • Erik Cremers, Product Owner Agile Centre for Enablement, APG
  • Cor Broekhuizen & Remko Zuidgeest, Wielinq

Je bent welkom vanaf 16.00 uur. Om 16.30 start het programma en rond de klok van 18.00 uur start het, voor velen al bekende, walking dinner. De bijeenkomst vindt plaats in Creative Valley, Orteliuslaan 9 in Utrecht. 

Graag horen we of je erbij kunt zijn.

Aanmelden voor de plons sessie kan door een e-mail te sturen naar Milou Jansen, emailadres miloujansen@wielinq.nl

Event informatie

Bedrijf: Wielinq

Datum: 14 juni 2017

Inschrijven voor: 13 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht