Inhouse-avond traineeship Business Consultant

Bedrijf
Datum
06 juni 2017
Inschrijven voor
05 juni 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten in laatste fase van hun Master
Locatie
Langbroek
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij ambitieus, leergierig en klaar voor een carrière in de Consultancy?

De wereld verandert razendsnel. Dit heeft een enorme impact op zowel het bedrijfsleven als de overheid en vraagt om een innovatieve en richtinggevende aanpak. Novius weet dit als geen ander en is al 25 jaar succesvol in het helpen van organisaties om hun ambities te realiseren en strategische richting te vertalen in concrete business transformaties. Dit doen wij o.a. door gebruik te maken van onze eigen beproefde i-five™ methode, die een organisatie begeleidt vanuit de breedte van mogelijke (digitale) trends naar een gerichte (digitale) strategie.

Als Trainee Business Consultant bij Novius ga je direct aan de slag. Gecoacht door ervaren collega’s adviseer je meteen al bedrijven over de vertaling van de strategie naar een nieuwe bedrijfsinrichting of concreet veranderplan, helpt mee met procesoptimalisatie en/of ontwikkelt een nieuwe bedrijfsarchitectuur. Daarnaast volg je vanuit de Novius Academy vakopleidingen en vaardigheidstrainingen, waardoor je je ontwikkelt tot een consultant met de benodigde visie, kennis en kunde om businessvraagstukken succesvol aan te pakken. Novianen onderscheiden zich door hun innovatieve denkwijze, lef en sterke analytische adviesvaardigheden. Daarnaast hechten we veel belang aan persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en een onderling collegiale sfeer.

Zit je in de laatste fase van je Master en ben je geïnteresseerd in complexe business vraagstukken?

Kom dan naar onze Inhouse-avond op 6 juni aanstaande, maak kennis met Novius, onze Competence Centers en thema’s zoals Digital Transformation. Ook hoor je meer over het uitdagende Traineeship traject en de ervaringen van young professionals die je voor gingen. De werving voor de nieuwe lichting gaat in september van start.

Interesse? Het aantal plaatsen is beperkt! Stuur zsm, in elk geval voor 30 mei aanstaande je aanmelding voor de Inhouse-avond samen met je motivatie en CV naar Suzanne Linden (slinden@novius.nl).  Ons kantoor in Langbroek is lastig te bereiken met het OV, zorg daarom dat je op de Inhouse-avond een auto (of chauffeur) tot je beschikking hebt. Tot dan! 

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 06 juni 2017

Inschrijven voor: 05 juni 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten in laatste fase van hun Master

Locatie: Langbroek