Selectiedag Young Professional Programma

Bedrijf
Datum
31 mei 2017
Inschrijven voor
30 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Bunnik
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Net afgestudeerd en op zoek naar een mix van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling?

Start dan als Young Professional bij Bostec! Selectiedag Young Professional Programma.

Op woensdag 31 mei is onze Young Professional Programma selectiedag in het Postillion Hotel in Bunnik. Ons Young Professional Programma duurt twee jaar en is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral plezier! Je gaat aan de slag binnen één van onze business units en ons doel is om je op te leiden tot de professional van de toekomst.

Meer weten? Bekijk de Young Professional vacature.

Aanmelden en selectie
Ben jij iemand met ambitie en passie voor techniek? Sta je stevig in je schoenen, heb je overtuigingskracht en waag je graag een sprong in het diepe? Neem dan contact op met ons!

Zien we een goede match tussen het Young Professional profiel en jouw CV? Dan nodigen we je uit voor de Young Professional selectiedag. Je krijgt hier meer informatie over Bostec, Axians, VINCI Energies en het programma. Daarnaast maken we een analyse van jouw persoonlijke kwaliteiten en heb je een aantal gesprekken met Bostec collega’s. Sluiten we de dag goed af, dan bieden we je graag direct een contract aan.

Stuur ons je motivatie en CV
Meld je nu aan voor onze selectiedag door je CV en bondige motivatie waarom jij DE Young Professionals voor ons bent te mailen naar office@bostec.nl.

Event informatie

Bedrijf: Bostec

Datum: 31 mei 2017

Inschrijven voor: 30 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Bunnik