Governance, Risk & Compliance Inhousedag 2017

Bedrijf
Datum
18 mei 2017
Inschrijven voor
10 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Doet jouw klant voldoende om betrokkenheid bij witwassen te voorkomen? Show us your Risk Advisory skills!

Tijdens de Deloitte Governance, Risk & Compliance Inhousedag adviseer jij als GRC consultant een Nederlandse (financiële of corporate) onderneming tijdens een real life case. Breng de strategische, operationele en compliance risico’s voor je klant in kaart, schrijf een strategisch plan waarbij personeel, processen en systemen een rol spelen en presenteer je advies aan de CEO en zijn board. Lukt het jou om de koppeling te maken tussen de bedrijfsvoering en de wettelijke vereisten? Ga de uitdaging aan!

Wie kan zich aanmelden?

Ben je WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master Economie, Bedrijfskunde, Finance, Rechten, Criminologie, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen of andere studie met financiële affiniteit? Laat zien hoe jij de risico’s weet te managen en strategische keuzes weet te maken voor de bank.

Meet Deloitte Governance Risk & Compliance vindt plaats op 18 mei 2017. Aanmelden voor de Inhousedag kan tot en met 10 mei 2017.

Eerdere ervaringen

Lees hier het verhaal van Tim Waaijer over wat hem inspireerde om na een Inhousedag te solliciteren bij Deloitte Risk Services.

Meer informatie?

Neem contact op met Elise Guit of ga naar de pagina van GRC

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 18 mei 2017

Inschrijven voor: 10 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam