Audit Selectiedag

Bedrijf
EY
Datum
08 juni 2017
Inschrijven voor
01 juni 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij op zoek naar een baan waar je de mogelijkheid hebt om één dag in de week een opleiding te volgen? En wil jij jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk ontwikkelen tot finance professional? Dat komt mooi uit. Bij EY bieden we jou namelijk een afwisselende baan in combinatie met een bijzonder opleidingsprogramma: de EY University. Juist wanneer jouw achtergrond in eerste instantie minder logisch lijkt voor een baan in de accountancy, is het nu buitengewoon aantrekkelijk om in te stappen. Door samen te werken met professionals met verschillende achtergronden en talenten, ontwikkel je jezelf. En wij geloven dat diverse teams het beste resultaat neerzetten.

Ons vak – accountancy – is de laatste jaren in razend tempo veranderd. Er is vooral sprake van verbreding. Waar we ons vroeger bijna uitsluitend bezighielden met het controleren en samenstellen van jaarrekeningen, doen we nu bijvoorbeeld ook aan fraudebestrijding en sustainability reporting. Ook adviseren we bij financiële en IT-vraagstukken. Om tot een nieuwe vorm van dienstverlening te komen, zijn we op zoek naar diversiteit in onze nieuwe medewerkers.

Wat kun je verwachten?

Op onze Audit Selectiedag krijg je dé kans om jouw talent te laten zien. Want die dag geven we je niet alleen een goede indruk van het werk van een auditor en hoe dat er bij onze internationale organisatie aan toe gaat, na verschillende selectierondes maak je bovendien kans op een starterscontract. Waarmee je bij één van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Naaldwijk, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Groningen, Leeuwarden, Eindhoven, Maastricht of Venlo aan de slag kunt als auditor. Zo snel kan het gaan: je loopt op 8 juni als (bijna)afgestudeerde binnen, je loopt aan het einde van de dag met een contract op zak de deur uit.

Voor wie?

Heb jij een WO-achtergrond, variërend van Economie, Business, Finance, IT, Technisch, Wiskunde tot Sociale Wetenschappen? Ben jij daarnaast analytisch sterk en vind je het leuk om met verschillende klanten te werken? Schrijf je dan nu in! De selectiedag vindt plaats op 8 juni a.s. en wordt gehouden op ons EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 12.45 uur tot 18.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel en het glas heffen met jou wellicht als nieuwe collega! We kijken ernaar uit je te ontmoeten. 

Inschrijven?

Inschrijven kan t/m 1 juni a.s. via de knop "inschrijven". Hiervoor vragen we jouw CV en een motivatiebrief. 

Online assessment

Een online assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Nadat je sollicitatie positief is beoordeeld ontvang je een uitnodiging voor het assessment. Het assessment rond je thuis af voorafgaand aan de selectiedag en duurt ongeveer 2 uur. Je dient het assessment uiterlijk af te ronden vóór zondag 4 juni a.s. 23:59 uur. 

Vragen? 

Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter: Linda Elfrink via linda.elfrink@nl.ey.com / 06-29083538.

Meer informatie over EY University vind je op onze website, of schrijf je nu in voor onze Webinar op 16 mei via: http://bit.ly/2qeF2Pz.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 08 juni 2017

Inschrijven voor: 01 juni 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam