KennisCafé: Digitale Procestransformatie

Bedrijf
MLC
Datum
15 juni 2017
Inschrijven voor
15 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Leusden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Excellente processen én klantbeleving

De Digitale transformatie gaat in sneltreinvaart. Big data, veranderend klantgedrag en Process Mining, zijn allemaal hot topics. Maar hoe zorg je nou als organisatie dat je echt gaat veranderen? Dat je klaar bent voor de toekomst? Tijdens het MLC KennisCafé op 15 juni nemen we je mee in de wereld die we Digitale procestransformatie noemen. We laten zien hoe je als organisatie technologie kan inzetten voor het creëren van excellente processen en klantbeleving. Je doet nieuwe inzichten op en kan sparren met experts van andere organisaties.

Wat kan je verwachten tijdens het KennisCafé?

Veel organisaties praten over de snel veranderende wereld, ook wel Digitale transformatie genoemd. Wil je als organisatie mee blijven doen en concurrerend zijn, dan zal je aan de slag moeten. Tijdens dit KennisCafé laten we zien:

  • Hoe de snel veranderende wereld eruit ziet
  • Wat het effect hiervan is op klantgedrag
  • Wat de impact is van alle veranderingen op jouw organisatie
  • Hoe je technologie kan inzetten voor het creëren van optimale processen en klantbeleving
  • Welke vier pijlers je kan inzetten op het vlak van digitale procestransformatie
  • Voorbeelden uit de praktijk en concrete handvatten met de do’s en dont’s

De expert: Dennis Klein

Dennis Klein is een principal consultant bij MLC en heeft een trackrecord opgebouwd op het vlak van Digitale procestransformatie, Process Mining en Data Science. Hij weet organisaties te inspireren om de mogelijkheden van data en nieuwe technieken optimaal te gebruiken. Dennis kan als geen ander laten zien hoe je techniek en data inzet voor het creëren van klantbeleving. Put uit zijn kennis en ervaring, die hij heeft opgedaan bij een diversiteit aan opdrachtgevers.

Voor wie is dit relevant?

Dit kenniscafé is voor iedereen interessant die zich aan het beraden is op of bezig is met het zetten van concrete stappen in het kader van Digitale transformatie, gebruik makende van data en technologie. Zoek je vooral een manier om ook de rest van jouw organisatie hiervoor enthousiast te maken, kijk dan ook eens naar onze Roadshow.

Meld je nu aan!

Het MLC KennisCafé vindt plaats op 15 juni a.s. van 16.00 tot circa 19.30 op ons kantoor in Leusden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@m-lc.nl.

Event informatie

Bedrijf: MLC

Datum: 15 juni 2017

Inschrijven voor: 15 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Leusden