Masterclass Portfolio Management

Bedrijf
Datum
27 april 2017
Inschrijven voor
27 april 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Gouda
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Intermedius organiseert op 11 en 12 mei de masterclass ‘Portfolio Management’. Tijdens deze tweedaagse masterclass leren deelnemers meer over het succesvol inrichten van portfolio management in project/programma- gestuurde en agile/scrum-werkende organisaties. De trainers zijn ervaren consultants portfolio management Maurice van Buren en Thijs Jonker en consultant organisatie-ontwikkeling Diane Dros. Deze masterclass is speciaal voor portfoliomanagement specialisten die portfolio management graag verder willen professionaliseren.

Belang van Portfolio Management

De toegevoegde waarde van portfolio management blijkt in de praktijk groot. Een goed ingerichte portfolio-omgeving maakt verandertrajecten bestuurbaar en overzichtelijk. Ook helpt het beter binnen de budgetten en deadlines te blijven. Strategische doelstellingen worden zo op een gedegen manier gerealiseerd.

Resultaat na de masterclass:

Na het afronden van deze masterclass hebben deelnemers o.a.

  • Meer inzicht in het inrichten en professionaliseren van portfoliomanagement.
  • Mogelijkheden voor het beter positioneren van portfoliomanagement en de bijbehorende rollen.
  • Handvatten voor het richten en verrichten van portfoliomanagement.
  • Het vermogen om het MoP Foundation of Practitioner examen te halen.

Naast het behalen van deze concrete doelen is het een mooie kans om met andere professionals te sparren over portfolio management en van elkaar te leren.

Praktisch informatie

De masterclass vindt plaats op 11 en 12 mei a.s. van 9:00 tot 17:00 uur. De locatie is het kantoor van Intermedius in Gouda. Kosten voor de masterclass zijn in totaal € 1.250,- (excl. BTW). Dit is inclusief al het studiemateriaal, lunch en borrel aan het einde van dag twee. Inschrijven kan door het sturen van een e-mail naar expert@intermedius.nl onder vermelding van naam en rol, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Meer informatie is te vinden op de Intermedius website.

Event informatie

Bedrijf: Intermedius

Datum: 27 april 2017

Inschrijven voor: 27 april 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Gouda