Masterclass Digital Transformation - 9 juni

Bedrijf
Datum
09 juni 2017
Inschrijven voor
09 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Management / Directie
Locatie
Langbroek
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Digital Transformation gaat over de veranderingen als gevolg van de exponentiële groei van de toepassingsmogelijkheden van Informatie & Technologie (I&T). 

Deze veranderingen hebben een impact op vrijwel alle aspecten van onze samenleving, dus ook op hoe bedrijven en klanten met elkaar om gaan. Een aantal bedrijven is er al druk mee bezig, maar een veel groter aantal tast nog in het duister. Dit roept een aantal vragen op: Wat is Digital Transformation eigenlijk? Gaat dat ook over ons bedrijf dan? Wat gaat ons raken in de toekomst? En uiteraard … hoe moet onze organisatie hierop voorsorteren? 

De Masterclass Digital Transformation geeft u een korte samenvatting van wat er ons de komende jaren te wachten staat. Daarnaast schetsen wij u onze aanpak i-five™ die u begeleidt door de transitie van uw organisatie.

Resultaat

  • Een kennismaking met Digital Transformation
  • Een eerste beeld bij de impact op uw eigen organisatie
  • Inzicht in de i-five™ methode
  • Een concreet stappenplan om mee te nemen

Voor wie

Managementleden, bestuurders, directeuren, beslissers en strategen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van beleid en informatievoorziening binnen hun bedrijf/organisatie. Deelnemers zien de noodzaak om met Digital Transformation aan de slag te gaan. En zijn nieuwsgierig naar hoe het onderwerp voor de eigen organisatie concreet gemaakt kan worden.

Over de Masterclass

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is Digital Transformation?
  • Welke ontwikkelingen gaan uw organisatie mogelijk raken?
  • Waar is de impact op uw organisatie?
  • De  i-five™ methode van Novius
  • Concrete handvatten om te starten

Praktisch

De Masterclass duurt naar verwachting 2,5 uur. De groepsgrootte is maximaal 15 personen. De Masterclass wordt zowel op vrijdag 12 mei als op 2 juni en 23 juni gegeven door Jeroen de Groot, Tjerk Hobma en Jeroen Stoop, respectievelijk partners en principal business consultant van Adviesgroep Novius. Aanvang 10.00u.

Onze samenwerkingspartners Jo Caudron en Dado van Peteghem (Duval Union Consulting) bieden u graag het boek “Digital Transformation” aan, ter voorbereiding op de Masterclass.

Alle deelnemers ontvangen een digitale hand-out van het gebruikte materiaal na afloop.

De kosten voor deelname bedragen slechts €295,- (excl. BTW), inclusief het boek “Digital Transformation” en lunch. U ontvangt het boek direct na inschrijving. En….vol=vol!

Locatie: Adviesgroep Novius, Landgoed Hindersteyn, Langbroekerdijk A 121B, 3947 BG  Langbroek, tel: 0343-760076, e-mail: office@novius.nl

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 09 juni 2017

Inschrijven voor: 09 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Management / Directie

Locatie: Langbroek