Integrale Procesverbetering

Bedrijf
Datum
11 mei 2017
Inschrijven voor
11 mei 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Bunnik
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Specificeren, Alloceren, Optimaliseren

In een tijd waarin verandering snel komt en de concurrentie moordend is, zijn veel organisaties actief bezig met het verbeteren van hun processen. Na maakbedrijven en logistieke organisaties is ook de dienstensector nadrukkelijk aan het verbeteren geslagen. Bijvoorbeeld Lean Six Sigma heeft veel potentie en zorgt, mits goed gebruikt, vaak daadwerkelijk voor verbetering. Het is echter geen wondermiddel dat alle problemen verhelpt. Wat doe je als je al jaren je interne processen optimaliseert, maar de rek daar inmiddels wel uit is? Wat doe je als perfectie in jouw bedrijf al de norm is, maar je in de weerbarstige praktijk nog steeds je doelen niet bereikt?

Dit event staat in teken van integrale procesverbetering, waarbij niet alleen de uitvoering van het proces verantwoordelijk is voor het behalen van betere resultaten, maar ook de interne opdrachtgever. Aan de hand van casussen, praktijkvoorbeelden en ondersteund door het SAO-model (specificeren, alloceren, optimaliseren) bespreken we graag met u de mogelijkheden om prestatieverbetering van interne processen integraal aan te pakken.

Wilt u antwoord op deze vragen?

Kom dan op 11 mei 2017 naar het integrale procesverbetering evenement van Supply Value. Tijdens het evenement worden handvaten, praktijk inzichten en theoretische kaders gecombineerd tot een model dat u verder helpt! Hierbij is er altijd ruimte om vragen te beantwoorden en om op een casus in te gaan. Supply Value heeft ruimt 10 jaar ervaring bij grote publieke en private organisaties, en door al deze kennis te combineren hebben wij een integraal beeld van procesoptimalisatie gekregen.

Praktische informatie

Programma

14.00-14.30 Inloop

14.30-15.00 Welkomstwoord

15.00-16.00 Prikkeling

16.00-16.30 Pauze

16.30-17.15 Interactieve casus

17.15-17.30 Afsluiting

17.30-18.30 Borrel

Een gedetailleerd programma wordt later bekend gemaakt.

Locatie

Het evenement vindt plaats in het BovagHuis te Bunnik. Adres: Kosterijland 15, Bunnik. Parkeren is mogelijk op de gratis parkeerplaatsen van het BovagHuis.

Kosten

De kosten van het evenement zijn €49 exclusief BTW. De winst van het evenement zal worden geschonken aan organisatie ‘Save the Children’. Save the Children is ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, redt de levens, de dromen en de toekomst van kinderen wereldwijd.

Event informatie

Bedrijf: Supply Value

Datum: 11 mei 2017

Inschrijven voor: 11 mei 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Bunnik