Deloitte Consulting Business Course 2017

Bedrijf
Datum
08 juni 2017
Inschrijven voor
09 april 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Barcelona
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Beschik jij over de juiste bagage? Meld je nu aan voor de Consulting Business Course in Barcelona.

Barcelona, 8 t/m 11 juni 2017

Maak kennis met de consultancy wereld van Deloitte. Tijdens onze Business Course ervaar je de veelzijdigheid van het werken als consultant van A tot Z. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals onder de Spaanse zon.

Wie kan zich aanmelden?

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan uiterlijk zondag 9 april aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 8 tot en met zondag 11 juni in Barcelona.

Selectieprocedure

Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course naar Barcelona dien je jouw CV, motivatie en kopie cijferlijst middelbare school en WO te uploaden bij de aanmelding. Let op: schrijf je motivatiebrief gericht op een afdeling (Strategy & Operations/Technology/Human Capital).

Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken. Houd er rekening mee dat je bij het naderen van de aanmeldingsdeadline, je nog slechts beperkte tijd beschikbaar krijgt voor het afronden van de testen.

Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt de beslissing gemaakt of jij wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.

De selectiegesprekken worden georganiseerd op 18 en 20 april - blok deze dagen dus alvast in je agenda.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lara Alma of Berdi Mannaerts.

Benieuwd naar ervaringen van eerdere deelnemers? Klik hier

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 08 juni 2017

Inschrijven voor: 09 april 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Barcelona