Ontbijtsessie - Privacy is geen luxe, maar noodzaak

Bedrijf
Datum
06 april 2017
Inschrijven voor
06 april 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Privacy is geen luxe, maar noodzaak

Met deze kop opende de Volkskrant enkele maanden geleden. Door de verdere digitalisering komt steeds meer persoonlijke data beschikbaar op internet en bij bedrijven. Een walhalla voor de experts op het gebied van Big Data want hoe meer data, hoe meer wij komen te weten over het gedrag van consumenten en burgers. De grote vraag is uiteraard van wie is de persoonsdata en wat mag je daar mee als bedrijf en vooral wat mag je er niet mee!

Tijdens de ontbijtsessie van 6 april duiken wij graag samen met u in deze complexe vraagstukken. Janet Drenth, een autoriteit op het gebied van privacy wet- en regelgeving, neemt ons mee in de huidige stand van zaken op het gebied van privacy. Na deze sessie bent u beter in staat een beeld te vormen van wat uw bedrijf te wachten staat de komende jaren.

Janet Drenth is een ervaren generalist met specialistische kennis van privacy, compliance, financiële dienstverlening en toezichthouders.
Zij heeft na haar studie bedrijfsrecht onder meer gewerkt als jurist bij Wageningen University en CRV Holding BV. Bij RFS Holland Holding BV (o.a. Wehkamp en Fonq.nl) is zij werkzaam geweest als director Legal & compliance.
Sinds 2012 is Janet zelfstandig werkzaam via 4 Legal Services en partner bij Byndr Consulting BV. Zij is voornamelijk werkzaam in financiële dienstverlening, Retail, e-commerce en in de IT branche.

Janet is lid van de Vereniging Privacy Recht, het NGB (Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen) en de IAPP (International Association of Privacy Professionals).

Programma

De ontbijtsessie vindt plaats in Utrecht en het programma is als volgt:

08.30 – 9.15 uur Ontvangst met ontbijt
09.15 – 9.20 uur Welkom en introductie door Govert van Koningsveld
09.20 – 9.55 uur Presentatie door Janet Drenth
09.55 – 10.10 uur Vragen en discussie
10.10 – 11.00 uur Koffie en napraten

Wilt u er graag bij zijn? Laat het dan zo snel mogelijk weten aan Elsemiek Ariëns.

Event informatie

Bedrijf: Solid Professionals

Datum: 06 april 2017

Inschrijven voor: 06 april 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht