EY IT Risk Selectiedag

Bedrijf
EY
Datum
10 mei 2017
Inschrijven voor
05 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe ver kun je komen? Of, beter geformuleerd: hoe ver wil je komen? Wat zijn jouw ambities? En ben je in staat het onderste uit de kan te halen? Op onze IT Risk Selectiedag krijg je de? kans om het te laten zien. Want die dag geven we je niet alleen een goede indruk van hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toe gaat, na verschillende selectierondes maak je bovendien kans op een starterscontract. Waarmee je bij e?e?n van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Zwolle aan de slag kunt. Zo snel kan het gaan: je loopt op 10 mei als bijna-afgestudeerde binnen, je loopt aan het einde van de dag met een contract op zak de deur uit.

IT Risk is een gespecialiseerde groep binnen EY Advisory die werkt op het snijvlak van Bedrijfskunde en ICT. Door de voort- durende ontwikkeling van de informatietechnologie is ook het vakgebied van IT Risk enorm in ontwikkeling. We leiden onze medewerkers daarom breed op en waar nodig met een focus op een aantal specialistische gebieden zoals ERP, Outsourcing en Technische Information Security. Daarnaast bieden we talloze ontwikkelings- en trainingsprogramma’s.

Heb jij een HBO- of WO-achtergrond, varie?rend van Business Information Management, (Bedrijfskundige) Informatica en Informatiekunde tot (Technische) Bedrijfskunde of Accountancy? Of ben je afgestudeerd en heb je al een paar jaar werkervaring binnen IT of consultancy? Schrijf je dan nu in!

De Selectiedag vindt plaats op 10 mei a.s. en wordt gehouden op ons EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 11.30 uur tot 17.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel en wellicht het glas heffen op jou als nieuwe collega! We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Inschrijven kan tot en met 5 mei a.s. op ey.nl/ITriskselectiedag

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 10 mei 2017

Inschrijven voor: 05 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam