Solid Professionals Inhousedag EFR

Bedrijf
Datum
04 april 2017
Inschrijven voor
03 april 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 4 april 2017, de laatste dag van de 33e editie van de EFR Business Week van de Erasmus Universiteit Rotterdam, organiseert Solid Professionals een Meet the Company Closing Drink. Een Inhousedag Finance & Risk die net even anders is dan anders.

Inhousedag Finance & Risk

Wil je naast de workshop Solid Professionals Innovation in Banking Game op een persoonlijke, informele en sportieve manier kennis met ons maken? Geef je dan op voor de Meet the Company Closing Drink.

We ontvangen je op 4 april graag in ons nieuwe kantoorpand aan de Maliebaan 75 in Utrecht.

Na een goede cappuccino aan de koffiebar maak je no-time kennis met onze consultants Leon Harbers en Robbert Beilo, de Recruitment Consultants Judy Rotering, Maaike Koster en Chantal Schoonderbeek en onze Young Professionals.

In een speeddate-sessie kan je onze consultants alles vragen over hun werkende leven en de opdrachten die ze uitvoeren bij de verschillende bedrijven. Je hoort de meningen van onze young professionals over de trainingsavonden en de uitdagingen waar ze voor staan. Ook ontmoet je onze Talentmanager Kathelijn Loos, die alle professionals begeleidt in hun reis naar de beste carrière mogelijkheden.

We dagen je uit om in groepjes alles uit de kast te halen tijdens de Solid Innovation in Banking Game. Om op een interactieve manier inhoudelijk een kijkje te nemen in de huidige complexe bankenwereld.

Daarna neemt onze vitaliteitscoach, Paul Zwama, je mee in zijn inspiratiesessie, zodat je met een voldaan gevoel de dag kan afsluiten met een borrel.

Event informatie

Bedrijf: Solid Professionals

Datum: 04 april 2017

Inschrijven voor: 03 april 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Utrecht