EFR Business Week – Solid Professionals

Bedrijf
Datum
04 april 2017
Inschrijven voor
03 april 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van 22 maart tot en met 4 april 2017 is de EFR Business Week georganiseerd door studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Solid Professionals maakt graag kennis met de vele studenten tijdens deze week vol inspiratie voor de volgende stap in hun carrière; een baan binnen Finance & Risk.

Op 24 maart 2017 Recruitment Drink
Op 4 april 2017 Meet the Company Closing Drink (Inhousedag)

Solid Professionals is binnen de financiële dienstverlening specialist op het gebied van advies, interim dienstverlening en recruitment binnen Finance, Risk en Actuariaat. We zijn een ambitieus, snelgroeiend bedrijf in Utrecht dat werkt vanuit de kernwaarden daadkracht, transparantie, vertrouwen en vooral betrokkenheid.

Met een grote groep Finance & Risk Consultants in dienst en een grote groep hoogopgeleide talenten die deelnemen aan ons Young Professional Programma, blijven wij continu zoeken naar ambitieuze, jonge professionals!

Tijdens de Recruitment Drink op 24 maart 2017 ontmoet je onze consultants Finance & Risk, Bram Rietveld en Taco Trimbach.

Meer informatie over onze organisatie of over het Traineeship Finance & Risk van Solid Professionals kan je die dag vragen aan onze Recruitment Consultants, Judy Rotering, Maaike Koster en Chantal Schoonderbeek.

Event informatie

Bedrijf: Solid Professionals

Datum: 04 april 2017

Inschrijven voor: 03 april 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam