EY Assurance Landelijke Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
14 april 2017
Inschrijven voor
05 april 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat gaan de accountants van de toekomst doen? Hoe ziet hun werkdag eruit? En wie zijn hun klanten eigenlijk? Als je een keer echt bij ons naar binnen wilt kijken, dan is de landelijke EY Assurance Inhousedag hét moment.

Wat gaan we doen?
Op de EY Assurance Landelijke Inhousedag kan je van nabij meemaken hoe het is om met diverse mensen samen te werken en hoe het eraan toegaat binnen onze internationale organisatie. Ook maak je kennis met de verschillende afdelingen van onze Assurance praktijk en met de accountant van de toekomst. Ben jij bijvoorbeeld geïnteresseerd in fraude onderzoek of spreekt data analytics jou meer aan? De verschillende mogelijkheden komen uitgebreid aan bod. Daarnaast geven we je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.
 

Voor wie?
Ben je een 2e of 3e jaars bachelor of master accountancy student aan de universiteit? Of volg je een andere master opleiding zoals economie, finance, business, management of sociale wetenschappen?  En heb je interesse in Assurance en de accountant van de toekomst? Schrijf je dan nu in.

Wanneer?
Deze Inhousedag vindt plaats op 12 april a.s. en wordt gehouden op ons EY kantoor in Amsterdam. Het programma start om 10.30 uur en eindigt rond 18.30 uur.

Inschrijven
Je kunt je tot en met 5 april a.s. inschrijven voor deze dag via www.ey.nl/assurance-inhousedag. Voor vragen kan je contact opnemen met Ruby Schmelzer, Recruiter Assurance, 06-55442638.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 14 april 2017

Inschrijven voor: 05 april 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam