Strategy Business Course 2017

Bedrijf
Datum
25 april 2017
Inschrijven voor
11 april 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij ’s werelds meest vooraanstaande strategie consultant in pricing, marketing en sales? Neem dan deel aan de Strategy Business Course op dinsdag 25 april 2017.

Tijdens de Strategy Business Course zul je ervaren hoe typische projecten bij Simon-Kucher & Partners in zijn werk gaan via een uitdagende case study, welke je ook zult gaan pitchen aan een panel van experts. Ook zul je inzicht krijgen in het dagelijks leven van een globale strategie consultant. Aan het einde van de dag nodigen we je uit voor een borrel en diner met onze consultants en partners, zodat je de kans krijgt in een iets informelere setting kennis te maken met het kantoor.

Programma

  • Introductie Simon-Kucher & Partners Amsterdam
  • Uitvoerig toegelicht projectvoorbeeld
  • Een dag uit het leven van een strategie consultant
  • Uitdagende case study
  • Borrel en diner met onze consultants en partners

Ben jij

  • Een Masterstudent of recent afgestudeerd?
  • Een top performer en teamspeler?
  • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels?
  • Op zoek naar complexe uitdagingen?

Meld je dan aan!

Aanmeldingsprocedure

Upload je motivatie, CV en cijferlijsten van zowel de middelbare school als universiteit via www.simon-kucher.com/strategybusinesscourse. De deadline voor aanmelden is 11 april 2017. Uit alle aanmeldingen zullen een aantal kandidaten uitgenodigd worden om deel te nemen aan de Strategy Business Course.

Selectie

Slechts 20 personen kunnen deelnemen aan de Strategy Business Course. Na de deadline op 11 april 2017 zullen alle aanmeldingen individueel worden geëvalueerd. We verwachten je een aantal dagen na de deadline te kunnen informeren over de uiteindelijke selectie. Voor verdere informatie kun je onze website bezoeken via www.simon-kucher.com/nl. Mocht je nog verdere vragen hebben kun je contact opnemen met Melanie Rekatsinas via melanie.rekatsinas@simon-kucher.com.

Event informatie

Bedrijf: Simon-Kucher

Datum: 25 april 2017

Inschrijven voor: 11 april 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam