TAS Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
15 mei 2017
Inschrijven voor
09 maart 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Geïnteresseerden in Transaction Advisory Services
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat wil je weten? Op 15 maart zetten we onze deuren wijd open en krijg je een verrassend goed beeld van ons werk bij EY Transaction Advisory Services (TAS) en onze mensen. En natuurlijk zijn wij op onze beurt benieuwd naar wie jíj bent en wat je plannen en ambities zijn.

Wat gaan we doen?

Op de landelijke TAS Inhousedag kun je aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende talenten samen te werken. Je krijgt een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen van EY TAS: Transaction Support, Valuation & Business Modeling, Mergers & Acquisitions en Restructuring. Bovendien ga je aan de slag met een uitdagende, complexe praktijkcase op het gebied van fusies en overnames!

Voor wie?

Deze TAS Inhousedag is bedoeld voor WO (master)studenten in de richtingen finance, financial management, accounting of een vergelijkbare studie. Maar ook voor 3e jaars WO studenten bedrijfseconomie of bedrijfskunde. 

Wanneer?

De Inhousedag is op 15 maart a.s. en vindt plaats op ons hoofdkantoor aan de Antonio Vivaldistraat 150 in Amsterdam. We beginnen om 09.00 uur en sluiten af rond ongeveer 19.00 uur.

Inschrijven

Je kunt je tot en met 9 maart inschrijven voor deze dag via deze link.

Uiterlijk 13 maart ontvang je dan bericht of je op basis van je inschrijving bij de selectie zit om op 15 maart deel te nemen.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 15 mei 2017

Inschrijven voor: 09 maart 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Geïnteresseerden in Transaction Advisory Services

Locatie: Amsterdam