E-Procurement: Insights and Lessons Learned

Bedrijf
Datum
24 maart 2017
Inschrijven voor
23 maart 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Managers / Professionals
Locatie
Woerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 24 maart 2017 organiseert Supply Value het evenement E-Procurement: Insights and Lessons Learned. Tijdens het evenement laten wij zien wat u nodig heeft om E-Procurement volledig, van Source 2 Pay, binnen uw organisatie te implementeren.

De uitdagingen van E-Procurement

De afgelopen jaren heeft de digitalisering en daarmee de opkomst van E-Procurement grote gevolgen gehad voor inkoop. Van een administratieve functie is inkoop gegroeid naar een functie die regie voert over de keten en primair gericht is op waarde creatie. De overstap naar een E-Procurement pakket is echter geen vanzelfsprekendheid. Daarom gaan we tijdens het evenement in op de volgende onderwerpen:
• Hoe selecteert u een E-Procurement oplossing?
• Hoe zorgt u vervolgens voor de juiste implementatie binnen de gehele organisatie?
• Op welke manier krijgt u leveranciers overtuigd om ook mee te werken aan E-Procurement?
• En hoe zorgt u dat de mensen in uw organisatie op de juiste manier gaan werken met E-Procurement?
• Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van E-Procurement?

Wilt u antwoord op deze vraagstukken?
Kom dan vrijdag 24 maart naar het E-Procurement evenement: Insights and Lessons Learned van Supply Value. Tijdens het evenement wordt antwoord gegeven op bovenstaande vragen. Onze experts en een klant delen hun ervaringen en lessen uit de praktijk. Supply Value heeft ruim 10 jaar ervaring met de selectie en implementatie van E-Procurement bij een groot aantal organisaties in de volgende sectoren: Retail, FMCG, Utilities, zorg, (rijks)overheid en (financiële) dienstverlening.

Sprekers

13.15 - 13.45 Inloop en ontvangst

13.45 - 14.00 Welkomstwoord | Menno van Drunen
Menno van Drunen is oprichter van en managing partner bij Supply Value. Menno heeft meer dan 10 jaar ervaring met het selecteren en implementeren van E-Procurement oplossingen en strategiën bij organisaties in de sectoren: retail, fast moving consumer goods, utilities, zorg, (rijks)overheid en (financiële) dienstverlening.

14.00 - 14.30 Pakketselectie van een E-Procurement systeem: hoe pak ik dat aan? | Ramon Abbenhuis
Ramon Abbenhuis is consultant bij Supply Value en heeft ruim 5 jaar ervaring op gebied van e-procurement implementaties, inkoop en pakketselectie van e-procurement systemen en inkoop van IT in het algemeen. Bij de rijksoverheid heeft Ramon bij >10 organisaties DigiInkoop geimplementeerd, het rijksbrede inkoop- en bestelsysteem van de Rijksoverheid. Daarnaast heeft Ramon verschillende inkooptrajecten en pakketselecties van E-Procurement systemen begeleid. Ramon schreef samen met Supply Value collega's het boek e-Procurement 2020: Trends and Market Study.

14.30 – 15.00 Hoe implementeert u een E-Procurement systeem? | Willem Blom
Willem Blom (Consultant Supply Value) is sinds zijn master Supply Chain management bezig geweest met E-Procurement systemen. Daarnaast heeft hij voor Supply Value samen met zijn collega Ramon Abbenhuis een boek geschreven over E-Procurement. Sinds zijn werk als consultant bij Supply Value houdt hij zich bezig met implementatie van E-Procurement systemen, en geeft hij advies voor verbetering van inkoop en Business intelligence.

15.00 - 15.20 Pauze

15.20 - 16.05 Van implementatie naar acceptatie: mens, cultuur & gedrag | Alexander de Vreede (NS)
Alexander de Vreede werkt al 10 jaar als Procurement Consultant op de inkoopafdeling van NS. Hiervoor was Alexander als Procurement Consultant werkzaam bij KLM. Samen met de procurement collega’s houdt Alexander zich bezig met de hele inkoopketen: van aanvraag tot betaling. Zowel bij KLM als bij NS is Alexander bezig met E-Procurement, in allerlei verschillende hoedanigheden. Na de afronding van een grootschalig P2P project binnen NS dat bestond uit meerdere deelprojecten, is Alexander momenteel procesbeheerder E-Ordering en E-Invoicing.

16.05 – 16.35 Supplier onboarding: hoe krijg je leveranciers mee? | Carmen van Kruisbergen
Carmen van Kruisbergen (Consultant Supply value) houdt zich momenteel zowel bij NS als bij het RIVM bezig met E-Procurement. Haar specialiteit is supplier onboarding om E-Ordering en E-Invoicing mogelijk te maken. Het succes van de overstap naar e-facturatie hangt voor een groot gedeelte af of leveranciers daadwerkelijk e-facturen willen sturen. Carmen heeft recent een artikel geschreven over supplier onboarding voor Consultancy.uk.

16.35 - 16.45 Slotwoord - Menno van Drunen

16.45 - 17.45 Borrel

Praktische informatie

Locatie
Het evenement vindt plaats in Kasteel Woerden (Van Rhenenzaal). Adres: Kasteel 3, 3441 BZ Woerden.

Vervoer
De locatie is zowel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Investering - winst voor een goed doel
De investering voor het evenement zijn €49 per persoon inclusief BTW. De opbrengst wordt na aftrek van de kosten aan Cordaid Nederland geschonken. Cordaid Nederland helpt mensen in nood met als doel het structureel bestrijden van wereldwijde armoede.

Meer informatie
Voor vragen over het evenement kunt u contact opnemen met Febe Smid en/of Vereleyn Wondergem.

Event informatie

Bedrijf: Supply Value

Datum: 24 maart 2017

Inschrijven voor: 23 maart 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Managers / Professionals

Locatie: Woerden