De paradox van de wendbare organisatie

Bedrijf
Datum
09 maart 2017
Inschrijven voor
09 maart 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Zeist
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het concept van 'de wendbare organisatie' heeft de afgelopen jaren breed ingang gevonden bij financiële dienstverleners. Logisch, want globalisering, nieuwe wet- en regelgeving, opkomende technologieën en nieuwe toetreders vereisen toenemende flexibiliteit van partijen om een concurrerende positie te behouden.

Maar tussen een goed concept en een efficiënte, slagvaardige, klantgerichte operatie blijkt een weerbarstige en paradoxale praktijk te liggen!

Want waar flexibiliteit en aanpassingsvermogen het doel zijn, duurt de transitie zelf vaak zó lang dat men alsnog almaar achter de muziek aan loopt...

Wij zijn van mening dat het anders moet en anders kan!

Wij weten als geen ander dat de samenhang van waaruit naar vraagstukken wordt gekeken én de snelheid waarmee ideeën kunnen worden omgezet in concrete, flexibele oplossingen, bepalend zijn voor de ‘time-to-market’ van de wendbare organisatie.

Vandaar dat wij binnenkort opnieuw een Enigma-diner organiseren met als thema ‘De paradox van de wendbare organisatie’.

In een inspirerende dialoog en vanuit steeds wisselende invalshoeken gaan we op zoek naar wat in de praktijk wél werkt zodat u nog meer snelheid in de transitie aan kunt brengen!

Het diner vindt plaats op donderdag 9 maart 2017 te Zeist en is bedoeld voor (algemeen) directie en hoger management van toonaangevende verzekeraars in Nederland met een verantwoordelijkheid voor Change en/of Operations.

Bent u geïnteresseerd om deze avond bij te wonen meldt u zich dan nu aan door een mail te sturen aan pjans@enigmaconsulting.nl.

Enige snelheid is hierbij geboden, want we hebben slechts plaats voor 10 gasten en aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Wij kijken ernaar uit u bij ons aan tafel te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Paul Jans

Managing director
Enigma Consulting

Event informatie

Bedrijf: Enigma Consulting

Datum: 09 maart 2017

Inschrijven voor: 09 maart 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Zeist