Virtueel Inhouse Event

Bedrijf
EY
Datum
07 maart 2017
Inschrijven voor
07 maart 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken was nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft er zelfs je luie stoel niet voor uit. Tijdens ons Virtueel Inhouse Event krijg je vanaf je laptop, tablet of computer een prima indruk van ons en onze organisatie. En dat op een innovatieve én leuke manier. 

Log in op een moment dat jóu uitkomt. Bekijk de vlogs die EY medewerkers met verschillende studie achtergronden en werkzaam voor diverse afdelingen hebben gemaakt over hun werk en ontdek hoe breed en veelzijdig onze organisatie is. Bekijk ook de skype for business gesprekken met onze collega’s in het buitenland. Laat je uitgebreid informeren over het sollicitatieproces. En neem deel aan een live chatsessie met onze recruiters en andere medewerkers.

Vanaf je bank of keukentafel krijg je zo een prima indruk van wie wij zijn en ontdek je tegelijkertijd wat je met jouw achtergrond, studie en talent bij EY kunt doen en bereiken. Je zult zien: dat is meer dan je denkt.

Het Virtueel Inhouse Event en de live chatsessies vinden op de volgende momenten plaats:

  • dinsdag 7 maart van 10.00 – 12.30 uur
  • dinsdag 7 maart 19.00 – 21.30 uur
  • woensdag 8 maart 14.00 – 16.30 uur
  • woensdag 8 maart 19.00 – 21.30 uur

Ben je student aan de universiteit en geïnteresseerd in EY? Doe dan mee en registreer je via de link. Na jouw registratie ontvang je per mail een persoonlijke inlogcode.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 07 maart 2017

Inschrijven voor: 07 maart 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online