EY Beta Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
23 maart 2017
Inschrijven voor
14 maart 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Pas jij in een van onze interdisciplinaire teams? Op de speciale Inhousedag voor mensen met een Bèta-achtergrond, ervaar je hoe leuk het is om met mensen van verschillende achtergronden samen te werken.

Wat gaan we doen?
Op 23 maart organiseren we onze landelijke EY Bèta Inhousedag voor studenten met een kwantitatieve/Bèta achtergrond. Op deze inhousedag heb je de mogelijkheid om te ondervinden hoe het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Je krijgt een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen en professionals van EY. Tot slot geven we je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Voor wie?
Ben je 3e jaars Bachelor- of Masterstuden aan de Universiteit? Studeer jij wiskunde, natuurkunde, scheikunde, econometrie, aerospace engineering, technische bedrijfskunde, mechanical engineering of een soortgelijke kwantitatieve studie? Schrijf je dan in.

Wanneer?
Deze Inhousedag vindt plaats op 23 maart a.s. en wordt gehouden op het EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 11.00 uur tot 18.00 uur, met aansluitend een borrel.

Inschrijven
Je kan je inschrijven tot 14 maart a.s. via deze link.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 23 maart 2017

Inschrijven voor: 14 maart 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam