Interim management course ‘Samen Groeien’

Bedrijf
Datum
31 januari 2017
Inschrijven voor
30 januari 2017
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij je als interim manager blijven ontwikkelen en sparren met vergelijkbare professionals? Wil je het maximale uit jezelf halen? Doe dan vanaf eind januari 2017 mee aan onze interim management course ‘Samen Groeien’. De course is gericht op ontwikkeling en groei, als individu en als interim manager.

Programma 2017
In zes deep dive sessies nemen we je mee in actuele thema’s, gaan we de diepte in, de dialoog aan en kun je zelf cases inbrengen. Interactief en toepasbaar in de praktijk. We zoomen in op de thema’s krachtig samenwerken, de future workplace, vergroten van klantwaarde, een creatieve mindset, effectieve transities en Lean. De sessies vinden plaats bij inspirerende bedrijven als Tommy Hilfiger, Royal FloraHolland, Jacobs Douwe Egberts en Lef Future Center.

Word lid van de interim management community
Samen weet je meer. De course gaat verder dan het bieden van kennis en inspiratie. We faciliteren een netwerk van interim managers om elkaar verder te kunnen brengen. Zeker in deze tijden van snel opvolgende veranderingen en innovaties is leren van elkaar relevant. Samenwerking, kennisdeling en inspiratie helpen je om als interim manager met passende, toekomstbestendige oplossingen te kunnen blijven komen voor steeds complexer wordende vraagstukken. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze course.

Voor meer informatie over onze interim management course en community kun je contact opnemen met Sandy Brouwer (s.brouwer@hospitality-group.nl / 033 – 462 55 55).

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 31 januari 2017

Inschrijven voor: 30 januari 2017

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht