M&A Inhousedag

Bedrijf
Datum
11 mei 2017
Inschrijven voor
01 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaren hoe het is om als consultant aan de basis te staan van een uitdagende deal?

Kom naar Meet Deloitte M&A op 11 mei!

Tijdens een real life case begeleid en adviseer je het bestuur van een overnemende partij over de aankoop, de waardering, de financiering en je voert een financieel due diligence onderzoek uit. Weet jij de klant te overtuigen om de deal te laten slagen? Gedurende de dag wordt een beroep gedaan op je inhoudelijke kennis, maar ook op je commerciële, organisatorische, creatieve, analytische en presentatievaardigheden. Ontdek hoe jij je staande houdt!

Ga deze uitdaging aan! Ben je WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master Economie, Finance, Bedrijfskunde, Accountancy & Control of Econometrie? En ben je in staat bij complexe vraagstukken door te dringen tot de kern en de klant daarover te adviseren?

Meld je dan nu aan voor Meet Deloitte M&A. Deze Inhousedag vindt plaats op 11 mei 2017 op ons kantoor in Amsterdam. Aanmelden voor Meet Deloitte M&A kan t/m 1 mei 2017.

Eerdere ervaringen
Benieuwd naar de stijle leercurve die je bij Transaction Services ervaart? Lees het in de blog van Dave Kerstens. Of lees welke stappen Guido Ebbing van Inhousedag naar stagiair naar werkstudent bij Corporate Finance heeft gezet.

Meer informatie?
Neem contact op met Filique Roosendaal
T +31630056045
E froosendaal@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 11 mei 2017

Inschrijven voor: 01 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam