International Tax Challenge New York

Bedrijf
EY
Datum
12 april 2017
Inschrijven voor
04 januari 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
New York
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Zonder uitdagingen geen groei. Ze zorgen ervoor dat je dingen doet die je voorheen niet voor mogelijk hield, dat je je grenzen verlegt. En dus beter wordt. Als mens en als Tax professional. Laat zien wat je in huis hebt tijdens de International Tax Challenge in New York.

Wat gaan we doen?
De EY International Tax Challenge is niet zomaar een uitdaging. Samen met medestudenten werk je aan een uitdagende, internationale case. Een case die alles vraagt van het team, van je inzicht en je uithoudingsvermogen. Je gaat bovendien de competitie aan met andere teams. Je sportiviteit
en uithoudingsvermogen worden ook op de proef gesteld. Zo haal je in korte tijd het beste uit jezelf en je teamgenoten.

Natuurlijk breng je tijdens deze dagen ook een bezoek aan ons kantoor op Times Square. Je ontmoet er onze medewerkers en ziet wat het betekent om in het hart van de financiële wereld te werken. En vanzelfsprekend is een bezoek aan New York niet compleet zonder een aantal wereldberoemde highlights te bekijken.

Tax meet Law
EY Belastingadviseurs heeft in Nederland een strategische alliantie met HVG Advocaten en Notarissen en zijn gezamenlijk  gehuisvest. Hierdoor vindt een intensieve samenwerking plaats en worden uiteraard ook informele activiteiten gezamenlijk georganiseerd. De  EY International Tax Challenge zal om die reden deels samen plaatsvinden met de Masterclass van HVG.

Voor wie?
Bewijs jezelf tijdens de International Tax Challenge in New York. Ben jij een ambitieuze derde- of vierdejaars WO student Fiscaal recht of Fiscale economie? Geef je dan nu op.

Wanneer?
De International Tax Challenge vindt plaats van 12 t/m 16 april 2017.

Inschrijven
Je kan je inschrijven t/m 4 januari a.s. via deze link.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 12 april 2017

Inschrijven voor: 04 januari 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: New York