Fiscaal overleg gemeenten regio Noordoost

Bedrijf
Datum
08 december 2016
Inschrijven voor
07 december 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Zwolle
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het doel van deze bijeenkomst is om met fiscaal medewerkers van andere gemeenten ervaringen, meningen en best practices te delen rondom fiscaliteit. Wij denken dat dit u helpt om de fiscale kennis binnen uw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij faciliteren tijdens deze bijeenkomst het delen van kennis en ervaringen door middel van concrete voorbeelden uit uw en onze dagelijkse praktijk. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor door u zelf ingebrachte onderwerpen.

Programma
We nemen een aantal actuele thema's met u door. Hierbij besteden wij in ieder geval aandacht aan de ontwikkelingen in het BBV en de gevolgen voor de vennootschapsbelasting (Vpb) bij het grondbedrijf.

Daarnaast delen wij graag onze ervaringen op het gebied van de Vpb-plicht voor gemeenten en zijn wij ook benieuwd naar uw ervaringen op dit gebied.

Tot slot besteden wij aandacht aan een aantal actualiteiten op het gebied van btw, waaronder het leerlingenvervoer, de exploitatie van sportaccommodaties en de realisatie van schoolgebouwen.

Dag en tijdstip
Op donderdag 8 december 2016 van 15.00 uur tot 17.00 uur. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie. Na afloop sluiten wij af met een borrel om met elkaar na te praten en verdere ervaringen te delen.

Heeft u interesse? Deelname is kosteloos!
Meld u aan door een e-mail te sturen aan r.vandersluis@bakertillyberk.nl ter attentie van Rianne van der Sluis. U bent van harte welkom om een collega of relatie mee te nemen!

Locatie en adres
Baker Tilly Berk
Burgemeester Roelenweg 14-18
8021 EV Zwolle

Wij hopen u op 8 december te zien in Zwolle!

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 08 december 2016

Inschrijven voor: 07 december 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Zwolle