FSO Inhousedag 30 november

Bedrijf
EY
Datum
31 december 2016
Inschrijven voor
22 november 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ontdek wat werken bij FSO Assurance inhoudt?
Het stellen van de juiste kritische vragen. Het vinden van de juiste knelpunten. Je rug recht houden wanneer het even niet meer zo duidelijk is welke kant je op moet. Kortom, het vinden van de juiste weg om de klant zo goed mogelijk te helpen. Dat is het werk van een accountant bij het ontrafelen van de openstaande punten van een jaarrekening.

Assurance FSO (Financial Services) richt zich exclusief op de financiële sector. Op onze FSO Assurance Inhousedag ga je je verdiepen in de jaarrekeningcontrole van een bank. Samen met je team ontrafel je deze, door de juiste vragen te stellen aan de klant. Weet jij je professioneel en kritisch op te stellen tijdens een verhitte discussie met de klant en zo de juiste knelpunten te vinden?

Omdat het werken in teams binnen Assurance FSO erg belangrijk is, maakt ook een teambuildingsspel onderdeel uit van de dag.

Studeer je in de richting Accounting (& Control), Finance, Economie, Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie, Financial Management Business Administration of doe je een vergelijkbare studie en heb je interesse in Assurance FSO?

Schrijf je dan nu in!
 
De FSO Assurance Inhousedag vindt plaats op woensdag 30 november a.s. en wordt gehouden op ons EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 10.30 uur tot 18.30 uur, waarbij we de dag afsluiten met een teambuildingsspel en een borrel. Inschrijven kan tot en met 22 november.
 
Voor vragen kan je contact opnemen met Menno Weerens, menno.weerens@nl.ey.com of 06-29084525.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 31 december 2016

Inschrijven voor: 22 november 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam