Innovatie in de Food - de Rol van de CFO

Bedrijf
Datum
30 november 2016
Inschrijven voor
29 november 2016
Type event
Workshop
Doelgroep
Proffesionals in de Food
Locatie
Esch
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Innovatie wordt steeds belangrijker in de Foodsector en is een onderwerp waarin de CFO een belangrijke rol speelt, niet alleen financieel maar ook organisatorisch en strategisch als bestuurder/ondernemer.

Producten, processen en bedrijfsmodellen veranderen continu als gevolg van technologische ontwikkelingen en consumentengedrag. Vragen die bedrijven zichzelf hierbij stellen zijn:

  • Hoe zien smart factories er straks uit: geen mensen maar robots en sensoren die big data genereren?
  • Wat zijn de belangrijkste ‘enablers’ rondom het innovatieproces: KPI’s en budgetten of mensen en cultuur?
  • Wat is de beste organisatievorm: zelfsturende teams en interne start-ups of een open innovatieplatform met externe kennispartners?

Over dit soort vragen organiseert Gwynt een ronde tafel bijeenkomst voor CFO’s met als thema: “Innovatie in de food – de rol van de CFO”.

Ronde tafel voor CFO’s

Wij nodigen u graag uit om met collega-CFO’s over dit inspirerende onderwerp van gedachten te wisselen en nieuwe ideeën op te doen. De bijeenkomst zal plaatsvinden op 30 november van 15.00 tot 18.00 uur, bij ons op kantoor in Esch. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt zich aanmelden door een email te sturen aan Marcel de Jongh.

Lees ook ons artikel: 4 principes voor FMCG bedrijven om slim te kunnen innoveren.

Event informatie

Bedrijf: Gwynt

Datum: 30 november 2016

Inschrijven voor: 29 november 2016

Type event: Workshop

Doelgroep: Proffesionals in de Food

Locatie: Esch