Masterclass International Tax Services Rotterdam

Bedrijf
EY
Datum
04 november 2016
Inschrijven voor
17 oktober 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij een Master student Fiscale economie of Fiscaal recht en heb jij affiniteit met grensoverschrijdend zaken doen, (internationale) vennootschapsbelasting en verdragstoepassing? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Het International Tax Services team van EY Rotterdam organiseert op vrijdag 4 november een 3 uur durende Masterclass die jou een kijkje in de keuken gunt in onze internationale praktijk. Tijdens deze Masterclass zal er door het ITS team in worden gegaan op een actueel, internationaal onderwerp, waarna jij kunt laten zien hoe je te werk gaat en de net opgedane kennis in de praktijk toepast. De manier om bij EY ITS Rotterdam een werkstudentschap te bemachtigen!

De dag zal beginnen rond 13.00 uur op het EY kantoor in Rotterdam en zal rond 18.00 uur met een borrel afgesloten worden. De ideale mogelijkheid om dit team te leren kennen.

Studeer jij Fiscale economie of Fiscaal recht in Tilburg, Rotterdam of Leiden en ben je een Master student? Schrijf je dan snel in door je cv te uploaden vóór maandag 17 oktober 2016!

Op woensdag 19 oktober ontvang je bericht of je op basis van je cv bent geselecteerd om deel te nemen aan de Masterclass.

Vragen?
Voor vragen met betrekking tot de Masterclass kun je contact opnemen met Marissa Louwen, Recruiter Tax, marissa.louwen@nl.ey.com of 0629083136. 

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 04 november 2016

Inschrijven voor: 17 oktober 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam