Tax Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
11 november 2016
Inschrijven voor
31 oktober 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben je een WO 3e jaars Bachelor of een Master student Fiscale Economie of Fiscaal Recht en wil je EY beter leren kennen? Meld je dan aan voor de Tax Inhousedag op 11 november op ons kantoor in Amsterdam.

Tijdens onze Inhousedag kom je te weten hoe het is om bij EY te werken. Je maakt door middel van interactieve opdrachten kennis met de verschillende afdelingen van Tax; People Advisory Services, Indirect Tax, Business Tax Advisory, International Tax Services, Transaction Tax, Transfer Pricing en Financial Services.

De mooie verhalen op de website, die kennen we wel. Maar wie werken er nou bij EY? En hoe gaan deze collega’s met elkaar om? Hoe is de sfeer op een afdeling? En wat zijn de werkzaamheden? Laat al jouw vragen door ons beantwoorden!

Bij een match praten wij graag met je over een werkstudentschap of meer!.

De inhousedag start om 10.30 uur en we sluiten af met een borrel.

Aanmelden
Schrijf je in door je cv up te loaden vóór maandag 31 oktober 2016. Op dinsdag 1 november ontvang je bericht of je op basis van je cv bent geselecteerd om deel te nemen aan de Tax Inhousedag.

Vragen
Voor vragen met betrekking tot de Tax Inhousedag kun je contact opnemen met Nadra van der Veeke (nadra.van.der.veeke@nl.ey.com) of 06-29083015).

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 11 november 2016

Inschrijven voor: 31 oktober 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam