Wendbare Organisatie met Menno Lanting

Bedrijf
Datum
11 oktober 2016
Inschrijven voor
07 oktober 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het is onvermijdelijk, wie mee wil blijven doen moet meeveranderen. Consumenten zijn gewend aan de snelheid en het gebruiksgemak van Airbnb, Spotify en Blendle. Zij verwachten deze nieuwe manier van klantbeleving ook van hun bestaande dienstverleners. Dat vraagt van organisaties een geheel nieuwe manier van organiseren en samenwerken. Geen ellenlange waterval, kosten die de pan uitrijzen en een resultaat dat na een halfjaar hard werken niet meer aansluit bij de behoefte, maar een kort-cyclische werkwijze met daaruit voortkomende directe resultaten.

Hoe zorg jij dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst? Hoe gaat jouw organisatie om met de veranderende klantbehoefte? Tijdens ons event De Wendbare Organisatie op dinsdag 11 oktober 2016 van 15.00 u tot 17.30 u in Utrecht staan deze vragen centraal. Menno Lanting deelt zijn visie op wendbaar werken. Hij is spreker, auteur en trendwatcher op het gebied van de impact van een snel veranderende wereld op organisaties, leiderschap en innovatie.

We bieden een afwisselend programma met kleinschalige, interactieve workshops en een plenaire sessie, waarin de volgende thema’s zullen terugkomen:

  1. Organisatie - efficiënt en flexibel
  2. Proces - snel innoveren met vertrouwen van de klant
  3. Mens - aantrekkelijke werkgever door vrijheid en verantwoordelijkheid

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via evenementen@morgens.nl. Voor meer informatie over het event kun je terecht bij Matthias Kauw: kauw@morgens.nl.

Event informatie

Bedrijf: Morgens

Datum: 11 oktober 2016

Inschrijven voor: 07 oktober 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht