Business Course the Pitch

Bedrijf
Datum
16 november 2016
Inschrijven voor
31 oktober 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Strategy consultancy met een ondernemende instelling, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens onze vierdaagse business course The Pitch ervaar jij hoe wij innovatie combineren met strategie.

In een team met medestudenten en onder begeleiding van consultants van Roland Berger bedenk jij de market entry strategie voor een start-up. Ontwikkel een heldere strategie en overtuig daarmee de jury van jouw plan van aanpak! The Pitch is het ideale moment om dieper kennis te maken met strategy consultancy in het algemeen en de werkwijze van Roland Berger in het bijzonder.

Ben je in de afrondende fase van je studie en beschik je over een ondernemende geest? Schrijf je dan in voor The Pitch 2016!

Wie? WO Studenten in de laatste fase van hun studie (maximaal 2 jaar voor afstuderen)

Wanneer? Van woensdag 16 november tot en met zaterdag 19 november

Waar? Het kantoor van Roland Berger in het World Trade Center te Amsterdam   

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor maandag 31 oktober!

Bij inschrijving vragen wij je om je CV, motivatiebrief en cijferlijsten van de middelbare school en de universiteit mee te sturen. Je ontvangt maandag 31 oktober bericht of je bent geselecteerd voor de selectiegesprekken op woensdag 2 en donderdag 3 november. Houd daarom deze data alvast vrij in je agenda. Mocht je geselecteerd worden als deelnemer van The Pitch dan hoor je dat op vrijdag 4 november.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Annelies den Boer - annelies.denboer@rolandberger.com of 06 1033 1247

Event informatie

Bedrijf: Roland Berger

Datum: 16 november 2016

Inschrijven voor: 31 oktober 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam