EY Xperience 2016

Bedrijf
EY
Datum
16 november 2016
Inschrijven voor
28 september 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
3e jaars WO Bachelor- en Masterstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De EY Xperience. De business course die je kijk op de wereld zal veranderen.

De wereld verandert in adembenemend tempo. De ene na de andere technologische innovatie kondigt zich aan. Er ontstaan hele nieuwe businessmodellen. En ook andere manieren van samenwerken. Voor onze klanten heeft het een enorme impact. Ze moeten razendsnel reageren en veranderen. En dat geldt dus ook voor ons advieswerk. Toekijken en afwachten is geen optie. Ook wij innoveren en zorgen ervoor dat we klaar zijn voor de uitdagingen van deze tijd.

De EY Xperience biedt jou de kans om vier dagen lang ondergedompeld te worden in onze enerverende wereld. Je ontmoet succesvolle entrepreneurs. Maakt kennis met uitdagende startups. Werkt in een multidisciplinair team aan een actuele business case. En ontdekt hoe internationaal onze wereld is, onder andere door het contact dat je hebt met expats en buitenlandse collega’s.

We organiseren twee EY Xperiences: De EY Xperience Assurrance en de EY Xperience Transactions en Advisory. Beide business courses hebben een specifiek op het werkterrein toegesneden programma.

Voor wie?
De EY Xperience is bestemd voor 3e jaars WO Bachelor- en Masterstudenten.

Assurance:
Studeer je Accounting (& Control), Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie, Financial Management of Business Administration of een vergelijkbare studie en heb je interesse in Assurance? Schrijf je dan in via de Assurance link.

Transactions:
Studeer je Finance, Financial Economics/Management, Accounting, Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie of een vergelijkbare studie en heb je interesse in fusies en overnames? Schrijf je dan in via de Transactions link.

Advisory:
Studeer je Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Management of Technology, Wiskunde, Natuurkunde, Econometrie, Information Management, Informatica, Information Science, Actuarial Science, Bedrijfskunde, (Bedrijfs) Economie, of een vergelijkbare studie en heb je interesse in Advisory? Schrijf je dan in via de Advisory link.

Wanneer?
De EY Xperience vindt plaats van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 november 2016.

Selectiedagen
Om deel te kunnen nemen aan de EY Xperience, moet je je kwalificeren tijdens een selectiedag. Die dag is al een leerervaring op zich, want je zult daar gecoacht worden op hoe je een winnende pitch neerzet.

Deze selectiedagen vinden plaats op:

  • 4 oktober in Rotterdam,
  • 6 oktober in Amsterdam.

Aanmelden?

EY Xperience Assurance:
Inschrijven vóór 28 september 2016 met CV.

EY Xperience Transactions en Advisory:
Inschrijven vóór 28 september 2016 met CV en motivatiebrief. Vermeld ook duidelijk in je motivatiebrief of jouw voorkeur uitgaat naar Transactions, Advisory of beiden.

Een online assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Nadat je sollicitatie positief is beoordeeld ontvang je een uitnodiging voor het assessment. Je dient het assessment uiterlijk af te ronden vóór donderdag 29 september 12 uur.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 16 november 2016

Inschrijven voor: 28 september 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: 3e jaars WO Bachelor- en Masterstudenten

Locatie: Amsterdam