Masterclass Behavioral Risk Management

Bedrijf
Datum
23 september 2016
Inschrijven voor
22 september 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Risk managers, bestuurders, managers en toezichthouders
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Werknemers... het grootste risico voor elke organisatie

De harde, kwantitatieve kant van risicomanagement heeft niets te klagen over aandacht. Mede door de financiële crisis en incidenten is er meer dan ooit aandacht voor het managen van de financiële stabiliteit van organisaties. Ook is er een groeiende aandacht voor operationele risico's zoals fraude en IT-falen, eveneens in belangrijke mate gedreven door ontwikkelingen in wet- en regelgeving en de hardere hand van intern en extern toezicht op sectoren.

Dat biedt een basis voor het managen van het grootste risico van elke organisatie: de mensen die er werken. Bij oordeels- en besluitvorming, de manier waarop informatie wordt verwerkt, in de samenwerking in teams... Overal zijn valkuilen aan te wijzen in ons denken, doen en laten.

Gelukkig zijn al die mensen niet zo onvoorspelbaar en oncontroleerbaar als vaak wordt gedacht. Met kennis van psychologie en sociologie zijn risico's die samenhangen met ons functioneren als mens of groep goed te onderkennen en tegen te gaan. Deze masterclass Behavioral Risk Management (BRM) geeft concrete kaders en handvatten om je doelen te bereiken en daarbij de valkuilen te vermijden.

Voor wie
Risk managers, bestuurders, managers en toezichthouders die meer kennis willen opdoen van de gedragsmatige kant van risicomanagement in organisaties.

Prijs
€ 295,- exclusief BTW

Wanneer
De training duurt een dagdeel en vindt plaats op de volgende data*:

  • Vrijdag 23 september

Event informatie

Bedrijf: Solid Professionals

Datum: 23 september 2016

Inschrijven voor: 22 september 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Risk managers, bestuurders, managers en toezichthouders

Locatie: Utrecht